social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σμυρνής στο Χαλάνδρι!

Σμυρνής στο Χαλάνδρι!

Τη συμφωνία της με τον Λάκη Σμυρνή ανακοίνωσε η διοίκηση της ΑΕ Χαλανδρίου, προχωρώντας χωρίς χρονοτριβή στην αντικατάσταση του κενού που δημιουργήθηκε στην τεχνική ηγεσία από την παραίτηση του Σταύρου Αμανατίδη!

Ο πολύπειρος προπονητής είναι ο άνθρωπος που πήρε το χρίσμα από τον πρόεδρο Αλέξη Θανασά και τους συνεργάτες του, αλλά και την ευθύνη να δημιουργήσει μία ομάδα που θα έχει άλλη μία επιτυχημένη σεζόν μετά τις δύο συνεχόμενες στις οποίες κατέκτησε ισάριθμα πρωταθλήματα στην Α' ΕΠΣΑ. Η επίσημη ενημέρωση των πράσινων, όπου το όνομα του Λ. Σμυρνή συνοδεύει ο χαρακτηρισμός «αναμορφωτής», αναφέρει:

«Η Διοίκηση της ΑΕ Χαλανδρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή κ. Λεωνίδα (Λάκης) Σμυρνή.

Ο κ. Σμυρνής ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στη θέση του μεσοεπιθετικού στη Δόξα Βύρωνα, Εθνικό Αστέρα, Παναιτωλικό, Παναιγιάλειος, Βύζα Μεγάρων.

Σαν προπονητής έχει εργαστεί στον Αθηναϊκό, Βύζα Μεγάρων (Επαγγελματικές κατηγορίες), Γλυκά Νερά, Ερμής Κορυδαλλού, Δόξα Βύρωνα (Δ' Εθνική), Αστέρα Ζωγράφου, Αγ. Δημήτριο, Ολυμπιακό Λιοσίων, Άρη Πετρούπολης, Πετράλωνα κ.α..

Εμείς τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και ευχόμαστε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία»

 


Σχετικά άρθρα

Πένθος στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο για τον χαμό του Δημήτρη Χηνόπουλου

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Εντιαγέ στο ματς Αγιοι Αναργυροι - Αγ. Ιερόθεος [vid]

Φιλική νίκη του Παπάγο με 1-2 κόντρα στον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35