social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Άρης Πετρούπολης στα ημιτελικά 2-1 την Αγ. Ελεούσα

Ο Άρης Πετρούπολης στα ημιτελικά 2-1 την Αγ. Ελεούσα

Ο Άρης Πετρούπολης πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΑ αφού επικράτησε με 2-1 της Αγίας Ελεούσας, επιβεβαιώνοντας το τίτλο του φαβορί της αναμέτρησης.

Στο α' μέρος το ματς ήταν ισορροπημένο με τους φιλοξενούμενους να μην επιτρέπουν στους Πετροπουλιώτες να γίνουν απειλητικοί ενώ στην κόντρα είχαν τις προυποθέσεις για να γίνουν επικίνδυνοι.

Στην επανάληψη ο Άρης πέτυχε δυο γρήγορα τέρματα, είχε τις στιγμές για να τελειώσει το ματς όμως δεν το έπραξε και έπαιξε με τη... φωτιά.

Συγκεκριμένα από τη στιγμή που έγινε η μείωση του σκορ από την ομάδα της Αγίας Βαρβάρας, το ματς απέκτησε άλλη εικόνα ωστόσο το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους.

Οι γηπεδούχοι χάρη σε τέρματα του Στέλιου Κρητικού 50' και του Τσιλιγκίρη στο 60' πήρε την πρόκριση απέναντι σε μια ομάδα που ήταν πολύ επικίνδυνη και έδειξε μέχρι τέλος ότι μπορεί να διεκδικήσει πράγματα από το ματς παρότι αγωνίζεται σε μια κατηγορία υποδεέστερη.

Για την Αγία Ελεούσα μείωσε στο σκορ ο Βάσσος στο 81' ενώ τόσο στο 1-0 είχε ευκαιρία ο Καραδήμας για να πετύχει το 1-1, ενώ και στο 83' ο Αντιλίμπα με κεφαλιά μόνος του μέσα από την περιοχή αστόχησε

Στο 2-0 ακυρώθηκε γκολ ως οφσάιντ του Μπίκου γ ια την Αγία Ελεούσα.

Κακή διαιτησία του Πατεράκη.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κώστας Βελτιζέλος) Σικαλιάς, Τσουβαλτσίδης (75 Θεοδωρακόπουλος), Κορώνης (90+2' Ναζεράι), Καρδάμης, Γκότοβος, Μενάι, Φαρμάκης (46' Τσερκώνης), Τσιτσαρης, Κρητικός Στ. (75' Μουστάκης), Τσιλιγκίρης, Βλαχομήτρος (90+5' Μπαριαμπάς).

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Νίκος Κουνάδης) Ρούμπας, Γκαρδιακός, Μπίκος, Μίχας, Μπάκας, Μαθιούδης (66' Αντιλίμπα), Χατζηροδίτης (78' Παπαδόπουλος), Κατσικογιάννης, Καραδήμας (89' Αρχανιατάκης), Γκουτίδης.


Σχετικά άρθρα

Καρατζάς: Η Νέα Ιωνία βρίσκεται εντός στόχου

Κάλεσμα Κουνέλη για το ματς του Χαραυγιακού με την Χρυσούπολη

Την τύχη στα... χέρια τους οι Άγιοι Ανάργυροι Ι Σε δύσκολη θέση ο Απολλων Χαλανδρίου

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35