social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Την τύχη στα... χέρια τους οι Άγιοι Ανάργυροι Ι Σε δύσκολη θέση ο Απολλων Χαλανδρίου

Την τύχη στα... χέρια τους οι Άγιοι Ανάργυροι Ι Σε δύσκολη θέση ο Απολλων Χαλανδρίου

Την τύχη στα χέρια τους αναφορικά με το μέλλον της στην κατηγορία κρατούν οι Άγιοι Ανάργυροι που πέρασαν από το Χαλάνδρι επικρατώντας με 1-2 του Απόλλωνα, τον οποίο υποχρέωσαν να υποχωρήσει στην 14η θέση από το τέλος μετά τη νίκη του Ιερόθεου στην Πεύκη.

Η Ένωση με τη νίκη αυτή πλέον βρίσκεται στην 12η θέση και τα πάντα εξαρτώνται από εκείνη αφού με δυο νίκες στα τελευταία ισάριθμα ματς κερδίζει τη σωτηρία. Τα πράγματα έχουν γίνει περίπλοκα έως και δύσκολα για τον Απόλλωνα καθώς βρίσκεται στην 3η θέση από το τέλος και με τα σημερινά δεδομένα στην Γ' Εθνική (εφόσον υποβιβαστούν Φωστήρας, Αγία Παρασκευή) η κατάσταση όσον αφορά την παραμονή γίνεται δύσκολη. Οι κυανόλευκοι θέλουν οπωσδήποτε να μην τερματίσουν  14η θέση έως το τέλος της χρονιάς προκειμένου να αποφύγουν έναν ενδεχόμενο -απευθείας- υποβιβασμό και να διεκδικήσουν την παραμονή στα μπαράζ ή να τελειώσουν τη σωτηρία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Στο 7' ο Κανδεράκης έκανε το 1-0 με Ρουμελιώτη στο 12 να πετυχαίνει το 1-1.

Το τελικό 1-2 εκανε ο Σιαλμάς στο 87' χαρίζοντας στους φιλοξενούμενους μια τεράστια νίκη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Χρήστος Βλάχος) Καλλιαμπάκος, Μπεθάνης (67' Ζώης), Νούσης, Ψάλλας, Παναγιώτου, Αγκόλη, Παπουτσής (76' Παπαδάκης), Αγγελόπουλος, Κανδεράκης (76' Βλάχος), Χαραλάμπους, Λυμπερόπουλος (67' Πρόξενος).

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Δημήτρης Καλιακούδης) Χανιώτης, Βυζανιάρης, Ζαρκαδούλας (48' Χαραλάμπου), Δενελάβας, Γενίδογαν, Ντούμπερετ, Ρουμελιώτης, Χριστοδούλου (83 Τσαμογλου), Κεχρής (83' Δεσποτόπουλος), Κατσίβελας (54' Σιαλμάς), Κακώσης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35