social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρόκριση μέσα στο Χαλάνδρι για το φοβερό Χαϊδάρι (2-3)!

Πρόκριση μέσα στο Χαλάνδρι για το φοβερό Χαϊδάρι (2-3)!

Φέτος είναι η χρονιά του και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία! Το καταπληκτικό Χαϊδάρι πραγματοποιεί το ένα μετά το άλλο τα βήματα προς την επιστροφή του στις εθνικές κατηγορίες και, πλέον, έχει πείσει και τους πιο επιφυλακτικούς ότι μπορεί να τα καταφέρει!

Αφού πρώτα «πέταξε» έξω τον Μικρασιατικό Αστέρα, σήμερα (3/5) έθεσε νοκ άουτ και το Χαλάνδρι μέσα στην έδρα του, κρατώντας για τον εαυτό του το ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στα μπαράζ των πρωταθλητών των Ενώσεων. Η φοβερή παρέα του Γ. Χλωρού επικράτησε με 3-2 της ΑΕ Χαλανδρίου, σε ένα ματς με συναρπαστική εξέλιξη και το οποίο κρίθηκε στις καθυστερήσεις!

Οι κυανέρυθροι μπήκαν εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν μόλις στο 4ο λεπτό χάρη σε έξυπνο πλασέ του Παληγεώργου, ο οποίος τραυματίστηκε λίγα λεπτά αργότερα με συνέπεια να αντικατασταθεί αναγκαστικά. Παρ' όλα αυτά, οι Χαϊδαριώτες ήταν εκείνοι που έφτασαν και σε δεύτερο γκολ, όταν στο 42' ο Γιαννακόπουλος αξιοποίησε κάθετη πάσα του Γκρέμπι και με πλασέ έγραψε το 0-2. Οι πράσινοι ευτύχησαν να «απαντήσουν» αμέσως, αφού στην επόμενη φάση ο Κατσιούλης κέρδισε πέναλτι από τον Καλογερόπουλο, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ντζαβίδας στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου για το 1-2.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση, την οποία πέτυχαν στο 58', όταν ο Αλεξανδράκης κέρδισε τις κόντρες, επιχείρησε τη σέντρα και είδε την μπάλα να καταλήγει στην αντίπαλη εστία από το σώμα του Μπιταξή (2-2).

Έκτοτε έγινε ένα δραματικό ματς, το οποίο έγειρε προς την πλευρά των κυανέρυθρων στο 93'! Μανουσάκης και Μυλωνάς δεν συνεννοήθηκαν καλά, ο Γκρέμπι μπήκε στη φάση και αφού προχώρησε μερικά βήματα έστειλε την μπάλα προς την εστία για το 2-3, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Το τριπλό σφύριγμα του Περράκη βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Χαϊδαρίου να πανηγυρίζουν μαζί με τους φιλάθλους τους άλλη μία μεγάλη στιγμή για την ομάδα των δυτικών προαστίων.

Διαιτητές: Περράκης, Κολλιάκος-Νιδριώτης

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Σταύρος Αμανατίδης): Μυλωνάς, Ντούλε, Βλάχος, Μανουσάκης, Ντζαβίδας, Πάζα (86' Σπηλιωτάκης), Τρυφιάτης (74' Κεχρής), Μπράχος (74' Αζάλ), Καλιαμπάκας (46' Κανελλόπουλος), Κατσιούλης, Αλεξανδράκης

ΧΑΪΔΑΡΙ (Γιάννης Χλωρός): Καλαματιανός, Τζανιδάκης, Καλογερόπουλος, Ζίζηλας, Μπιταξής (62' λ.τρ. Παπαδόπουλος), Αντωνόπουλος (78' λ.τρ. Πολυκρέτης), Γιαννακόπουλος (78' Δράμης), Κατσάρας, Παληγεώργος (14' λ.τρ. Παληγεώργος), Καμπεράι, Γκρέμπι.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35