social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σιμιτζόγλου: Κάποια στιγμή η τύχη μας θα αλλάξει!

Σιμιτζόγλου: Κάποια στιγμή η τύχη μας θα αλλάξει!

Το νωθρό ξεκίνημα στα μπαράζ παραμονής στη Β' ΕΠΣΑ υποχρεώνει τον Παράδεισο να βρίσκεται στην τελευταία θέση της ειδικής κατάταξης, με έναν βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές και σε ισοβαθμία με τον Πανιώνιο Καισαριανής, από τον οποίο θα φιλοξενηθεί αύριο (6/5) στο γήπεδο της Νήαρ Ηστ.

Ωστόσο, ο Γιώργος Σιμιτζόγλου υπογραμμίζει στο Soccerlive ότι η συγκομιδή της ομάδας του δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της στον αγωνιστικό χώρο, καταθέτοντας την πεποίθησή του πως αυτό θα αλλάξει σύντομα!

«Έχουμε δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα, τα οποία δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα. Ήμασταν πολύ άτυχοι και στα δύο παιχνίδια. Ενώ είχαμε καλή εικόνα, θεωρώ πως η τύχη μας γύρισε την πλάτη! Έχουμε δεχθεί και στα δύο παιχνίδια πέναλτι, ενώ από την πλευρά μας έχουμε χάσει ένα πέναλτι, αλλά και πολλές ευκαιρίες, μεταξύ των οποίων και δοκάρια, για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες και δυσκολευόμαστε να τις τελειώσουμε σωστά, όπως πιστεύω ότι κάποια στιγμή αυτό θα αλλάξει» σημειώνει αρχικά ο τεχνικός της ομάδας του Αμαρουσίου και συμπληρώνει για το αυριανό ματς: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, σε ένα δύσκολο γήπεδο. Πιστεύω ότι θα βγάλουμε την αντίδραση που χρειαζόμαστε για να φύγουμε από τα δύσκολα. Έχουμε κάποιες απώλειες, αλλά έχουμε και κάποιες επιστροφές, οπότε πιστεύω ότι υπάρχει η δυνατότητα για κάτι καλό».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35