social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Βασίλης Τζέλη στην ΑΕ Χαλανδρίου

Ο Βασίλης Τζέλη στην ΑΕ Χαλανδρίου

Ο Πρόεδρος κ ο Αντιπρόεδρος της ΑΕ Χαλανδρίου δείχνοντας για αλλη μια φορά την αγάπη & την πίστη του στον Συλλογο έκαναν την υπέρβαση & έντυσαν στα πράσινα τον σουπερλιγκατο Βασίλη Τζέλη, ο οποίος έκανε την πρώτη του κιόλας συμμετοχή στον σημερινό αγώνα με την Αγία Ελεούσα.

Ο ικανότατος 30χρονος αμυντικός μέσος μετά την Κηφισιά με την οποία κατέκτησε το πρωταθλημα της Γ’ Εθνικής & τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της SL2 , αγωνίστηκε στο Μοσχάτο στη Γ’ Εθνική, ενώ φετος ανήκε στον πρωτοπόρο του 1ου Ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ Αστέρα Καισαριανής.

Μετά την απόκτηση του Κώστα Μιχελή, του Πέτρου Σινομάτι, του Κώστα Τζάτζιου, του Γιάννη Σταμουλακάτου & του Βασίλη Τζέλη ο νέος κόουτς του Χαλανδρίου Σταύρος Τζαναβάρας έχει στη διάθεσή του ένα εξαιρετικό ρόστερ από μικρούς γηγενείς αλλά και έμπειρους παίκτες για να ξεκινήσει το χτίσιμο μιας ανταγωνιστικής ομάδας.

Το ΔΣ της ΑΕ Χαλανδρίου καλωσορίζει τον Βασίλη στην οικογένειά της, ο οποίος είναι & απόφοιτος της Οικονομικής Σχολής της Παντείου & του εύχεται να συνεχίσει να διαπρέπει στα γήπεδα.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35