social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

A' EΠΣΑ: Η μάχη για τη σωτηρία και το «πρέπει» για τον ΓΣ Καισαριανής...

A' EΠΣΑ: Η μάχη για τη σωτηρία και το «πρέπει» για τον ΓΣ Καισαριανής...

Το παιχνίδι που έγινε στο στάδιο της Χωράφας το απόγευμα της Κυριακής (7/5), ως το προτελευταίο των μπαράζ για την παραμονή στην Α' ΕΠΣΑ, δεν θα μπορούσε να μην είναι σημαντικό για την εξέλιξη της μάχης.

Ο Αθηναϊκός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να διασφαλίσει την πρώτη θέση στην ειδική κατάταξη, που πλέον οδηγεί αμέσως σε σωτηρία, η Ανθούπολη με σκοπό να πετύχει ένα καλύτερο πλασάρισμα ενόψει του τελευταίου αγώνα ανάμεσα στην ομάδα του Βύρωνα και τον ΓΣ Καισαριανής. Το ισόπαλο αποτέλεσμα που παρέμενε έως το 95ο λεπτό πρόσφερε αυτή τη δυνατότητα στους «λόρδους», αλλά άφηνε με... μισό χαμόγελο τους Περιστεριώτες που θα έπρεπε να προσδοκούν απαραιτήτως ήττα των κιτρινόμαυρων από τον αδιάφορο Αθηναϊκό, προκειμένου να απέφευγαν την τελευταία -και πιο επισφαλή- θέση.

Το γκολ, ωστόσο, του Μπίμπιζα στην τελευταία φάση του χθεσινού αγώνα και η νίκη που πέτυχε η Ανθούπολη με σκορ 2-1, διαφοροποίησε ως έναν βαθμό τα δεδομένα.

Ο Αθηναϊκός παραμένει το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά, την οποία θα κατακτήσει σε περίπτωση νίκης του, ισοπαλίας ή και ήττας, αλλά όχι με περισσότερα από δύο γκολ διαφορά.

Εξ αυτού του λόγου, περισσότερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η μάχη που θα γίνει για τη δεύτερη θέση, στην οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται η Ανθούπολη. Για να μπορέσει να την προσπεράσει στην τελική κατάταξη ο ΓΣ Καισαριανής, θα πρέπει υποχρεωτικά να νικήσει τον Αθηναϊκό στον Βύρωνα έστω και με ένα γκολ διαφορά. Με άλλα λόγια, εκείνο που κατάφερε η Ανθούπολη με τη νίκη της κόντρα στον Αθηναϊκό, ήταν να αναγκάσει τον ΓΣ Καισαριανής να παίξει για τη νίκη και μόνο για αυτή, απέναντι σε έναν αντίπαλο που ρεαλιστικά δύσκολα θα χάσει την πρώτη θέση...

Σημειώνεται πως, μετά την εξασφάλιση της σωτηρίας στη Γ' Εθνική για Άρη Πετρούπολης και Αγία Παρασκευή, στην περίπτωση που ανέβουν κατηγορία τόσο ο Ηλυσιακός όσο και το Χαϊδάρι, δεν θα υπάρξει κανένας υποβιβασμός από τα μπαράζ της Α' ΕΠΣΑ.

a_epsa_vathm.jpg


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35