social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λυτρώθηκε με Ραυτόπουλο η Νέα Ιωνία στο 89', 1-0 την Αγ. Ελεούσα

Λυτρώθηκε με Ραυτόπουλο η Νέα Ιωνία στο 89', 1-0 την Αγ. Ελεούσα

Έδειξε υπομονή στο παιχνίδι της και δικαιώθηκε. Η Νέα Ιωνία με γκολ του Ραυτόπουλου στο 89' πήρε μεγάλη νίκη απέναντι στην Αγία Ελεούσα δυο στροφές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και παρέμεινε στην κορυφή του 2ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ.

Οι γηπεδούχοι, εκτός από τον αντίπαλο, κέρδισαν και την κούραση από το μεσοβδόμαδο ματς της Ριζούπολης και πλέον πάνε για την τελευταία αγωνιστική στα Σούρμενα να παίξουν τον τίτλο με την ομώνυμη ομάδα. Όσον αφορά τον αγώνα, οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και τις ευκαιρίες όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν έχοντας και δοκάρι στο 44' με σουτ του Πλατέλλα.

Εν τέλει στην επανάληψη οι παίκτες του Ισίδωρου Σταυριανού πέτυχαν το γκολ που τους χάρισε τη νίκη. 

ΑΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ (Ισίδωρος Σταυριανός)Μπαλασάκης, Ραυτόπουλος, Χατζηγεωργίου, Αποστόλου, Αλέμης, Κωνσταντίνου (84 Σταύρου), Μαρίνου (46' Αντωνόπουλος), Ντεμπά (46' Τζαμάι), Βεζιρτζόγλου, Πλατέλλας (84' Σπυριδάκης), Ταβάρες (46' Φερναντίνιο).

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Νίκος Κουνάδης) Ρουμπας, Μπάκας, Μπίκος, Μίχας (58' Δαρδανός), Μαθιούδης, Γκουτίδης, Χατζηροδίτης (66' Αρχανιωτάκης), Παπαδόπουλος (92' Τεπετίδης), Βάσσος, Καραδήμας (92' Ξυνογαλάς), Γκαρδιακός. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35