social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απολογισμός στην Πέρα Κλουμπ - «Ανανέωση με παιδιά από την Ακαδημία μας»

Απολογισμός στην Πέρα Κλουμπ - «Ανανέωση με παιδιά από την Ακαδημία μας»

Τον δικό της σύντομο απολογισμό έκανε η Πέρα Κλουμπ μέσα από τη σελίδα της στο φέισμπουκ.

Οι κιτρινόμαυροι αναφέρονται στην 5η θέση που κατέκτησε η ιστορική ομάδα στον 2ο όμιλο της Γ' ΕΠΣΑ, υπογραμμίζουν ωστόσο ότι το σημαντικότερο είναι πως παιδιά της ακαδημίας προάχθηκαν και πήραν τη συμμετοχή τους με την πρώτη ομάδα. Η σχετική δημοσίευση αναφέρει:

«Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος η ομάδα μας κατέκτησε την 5η θέση στον 2ο όμιλο της Γ' ΕΠΣΑ. Το σημαντικότερο όμως ήταν ότι στη φετινή σεζόν η ομάδα μας έκανε μια ανανέωση με πολλούς νέους ποδοσφαιριστές και με συμμετοχή παιδιών από την Ακαδημία μας.

Λιοπύρης Δημήτριος γεν. 2006 θέση επιθετικό χαφ: Ένας χαρισματικός μέσος με πολύ καλη τεχνική κατάρτιση όπου αγωνίστηκε στα περισσότερα παιχνίδια έχοντας πολύ καλή παρουσία .

Παυλόπουλος Χριστόφορος γεν. 2006 θέση δεξί Μπακ-χαφ. Ένας πολύ γρήγορος ποδοσφαιριστής με πολλές αντοχες και χαρίσματα στο επιθετικό και στο αμυντικό κομμάτι όπου αγωνίστηκε στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Γιαννάκης Αλέξιος γεν. 2007 θέση τερματοφύλακας: Ένας τερματοφύλακας που ο σύλλογος σε λίγα χρόνια μπορεί να βασιστεί πάνω του. Η υπομονή του και η εργατικότητα είναι στα προσόντα του . Αγωνίστηκε σε κάποια παιχνίδια σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Επίσης οι: Μανιάτης Αλέξανδρος 2006, Κατσουλάκης Ελευθέριος 2004, Μπακομήτρος Σταύρος 2004, Μίχος Θόδωρος 2002, Πολυχρονάκης Πέτρος 2002, Πολυχρονάκης Χρήστος 2002 και Φούτρης Βασίλειος 2002 αγωνίστηκαν στον σύλλογο μας. Η διοίκηση δείχνει ότι εμπιστεύεται και θέλει να χτίσει πάνω στα νέα παιδιά . Η χρονιά φέτος ήταν μεταβατική . Ελπίζουμε σε αυτά τα παιδιά και σε άλλους έμπειρους αθλητές να χτίσουμε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει τη νέα σεζόν.

Πάνω απο 100 χρόνια ιστορίας!

Vamos Περα».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35