social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σιμιτζόγλου: Ελπίζω την Τετάρτη να είμαστε σε καλύτερη μέρα

Σιμιτζόγλου: Ελπίζω την Τετάρτη να είμαστε σε καλύτερη μέρα

Το απόγευμα του Σαββάτου (13/5) ο Παράδεισος έφυγε με διαιτητικά παράπονα από το ΔΑΚ Αιγάλεω και την αναμέτρηση με την Ιεράπολη.

Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι ο Γιώργος Σιμιτζόγλου έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας του σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του στο Soccerlive, ενόψει και της αναμέτρησης με τον Άτλαντα Κυψέλης στο γήπεδο της «Αλεπότρυπας» την Τετάρτη (17/5).

«Ήταν κακή μέρα γενικά για εμάς το Σάββατο. Χάσαμε ένα παιχνίδι που ήταν πολύ σημαντικό. Πλέον, έχουμε μείνει πίσω, όμως έχουν απομείνει δύο παιχνίδια και σε αυτά θα παίξουμε τους κόπους της χρονιάς. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας και μετά θα περιμένουμε από το... χέρι των άλλων» σημείωσε ο έμπειρος τεχνικός, υπονοώντας βεβαίως και την προσπάθεια για άνοδο που καταβάλουν Ηλυσιακός και Χαϊδάρι, καθώς επηρεάζει άμεσα και τις μάχες της σωτηρίας. Στον επίλογό του, ο προπονητής της ομάδας του Αμαρουσίου επισήμανε: «Είναι δύσκολο παιχνίδι αυτό με τον Άτλαντα, όχι μόνο γιατί είναι Τετάρτη, αλλά και γιατί παίζουμε σε μία έδρα δύσκολη, τόσο σαν γήπεδο όσο και σαν αντίπαλος. Ελπίζω να είμαστε σε καλύτερη μέρα από ό,τι το Σάββατο και να μπορέσουμε να κάνουμε την πρώτη μας νίκη».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35