social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μικτή Αθηνών Κ14 Ι Νίκη και πρόκριση στα ημιτελικά κόντρα στον Έβρο (2-0

Μικτή Αθηνών Κ14 Ι Νίκη και πρόκριση στα ημιτελικά κόντρα στον Έβρο (2-0

Τεράστια επιτυχία για την Μικτή ΕΠΣ Αθηνών για το τμήμα της Κ14 αφού επικράτησε της ΕΠΣ Έβρου με 2-0 και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Οι νεαροί παίκτες του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου πραγματοποίησαν ένα από τα καλύτερα τους φετινά παιχνίδια και βρίσκονται ένα βήμα από τον τελικό της διοργάνωσης.

Η μεγαλύτερη Ένωση της χώρας αντιμετώπισε μια πολύ καλοδουλεμένη ομάδα, όμως, η δουλειά που γίνεται από τον κ. Κωνσταντόπουλο και τους συνεργάτες του αποτυπώθηκε στο γήπεδο και η Μικτη της Αθήνας θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα τέρματα εάν ηταν πιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια.

Στο 20' με αριστερό πλασέ σε ανάποδη κίνηση ο Γεωργίου έκανε το 1-0 και έδωσε προβάδισμα στην ΕΠΣΑ, για να φτάσουμε στο 74' όπου ο Ποντίκης με ατομική ενέργεια και σουτ έκανε το 2-0 και ''κλείδωσε'' τη νίκη γαι τους Αθηναίους.

Πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία για την Μικτή Αθηνών που δείχνει ότι το ταλέντο περισσεύει και πλέον ο τελικός βρίσκεται πολύ κοντά.

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος) Βαζιτάρης, Ζιούβας (41' Γιώτης), Ορφανός (50' Φούτρης), Αρχοντίδης, Διαβάτης, Καραστεργιαρόπουλος, Γεωργίου (75' Πανάγης), Αρμάος (41' Μαρίνος), Ποντίκης, Ζούμπος (65' Θεοδωρακόπουλος), Νοιτάκης.

Πλέον η Μικτή Αθηνών περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της για το Final Four που θα προκύψει από τις παρακάτω αναμετρήσεις

ΕΠΣ Μακεδονίας - ΕΠΣ Κυκλάδων

ΕΠΣ Δωδεκανήσου - ΕΠΣ Χαλκιδικής

ΕΠΣ Αρκαδίας - ΕΠΣ Τρικάλων


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35