social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ηθική ικανοποίηση στους Λέοντες Αθηνών – Το μήνυμα του προέδρου Β. Βλάχου

Ηθική ικανοποίηση στους Λέοντες Αθηνών – Το μήνυμα του προέδρου Β. Βλάχου

Τη σεζόν που πέρασε οι Λέοντες δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν βαθμολογικά κάτι περισσότερο από μία καλή παρουσία στο πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣΑ και μέσα από τον 4ο όμιλο στον οποίο συμμετείχαν.

Παρ' όλα αυτά, αποτέλεσαν μία από τις ομάδες που διακρίθηκαν στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο, αφού ήταν μεταξύ εκείνων που κατέκτησαν το Κύπελλο Ήθους λόγω της αψεγάδιαστης συμπεριφοράς των ποδοσφαιριστών της στους αγωνιστικούς χώρους. Οι άνθρωποι του αθηναϊκού συλλόγου θέλησαν να εκφράσουν την ευαρέσκειά τους για αυτό το γεγονός, ενώ ο πρόεδρος Βασίλης Βλάχος έστειλε το σχετικό μήνυμα πως βασικός στόχος της διοίκησής του είναι να αγωνίζονται με τη φανέλα της ομάδας «επαγγελματίες ερασιτέχνες με ήθος και αξιοπρέπεια». Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Το καθιερωμένο πλέον Κύπελλο Ήθους που απονέμεται κάθε χρόνο στην ετήσια γενική συνέλευση της Ε.Π.Σ.Α, στις ομάδες που δεν είχαν τιμωρίες, ποδοσφαιριστών αλλά και αξιωματούχων κατά την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 κέρδισε φέτος στην Γ' Κατηγορία ο Α.Ο Λέοντες Αθηνών.

Ο πρόεδρος Βλάχος Βασίλης θέλησε να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου για τη σοβαρότητα, την πειθαρχία, καθώς και την αυτοπειθαρχία που επέδειξαν την φετινή χρονιά. Στόχος μας είναι να περιβαλλόμαστε από επαγγελματίες ερασιτέχνες με ήθος και αξιοπρέπεια, οι οποίοι θα προσδώσουν μια προστιθέμενη αξία στον ερασιτεχνισμό».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35