social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αποχώρηση Γαζή από τον Άγιαξ Ταύρου!

Αποχώρηση Γαζή από τον Άγιαξ Ταύρου!

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν στο «στρατόπεδο» του Άγιαξ Ταύρου, την επομένη του αγώνα με τη Νέα Ιωνία για την 21η αγωνιστική.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Γαζής πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία για προσωπικούς λόγους, κλείνοντας έτσι έναν «κύκλο» τεσσάρων ετών στους ερυθρόλευκους. Στην πρώτη του χρονιά, η σεζόν διεκόπη λόγω πανδημίας με έναν πολύ καλό απολογισμό, στη δεύτερη ο Άγιαξ τερμάτισε δεύτερος πίσω από την πρωταθλήτρια Αγ. Παρασκευή, πέρσι τερμάτισε στην τέταρτη θέση και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, ενώ και φέτος αφήνει τον Άγιαξ στην τέταρτη θέση της κατάταξης, στον 2ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας.

Σε δήλωσή του ο νεαρός προπονητής σημειώνει: «Ήρθε η στιγμή να κλείσει ένας μεγάλος και ωραίος κύκλος. Σε αυτή τη διαδρομή πετύχαμε σπουδαία πράγματα με την ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το διοικητικό συμβούλιο του Άγιαξ Ταύρου και όλους τους ανθρώπους της ομάδας για τη συνεργασία, την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μου έδειξαν. Ευχαριστώ, επίσης, όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια. Εύχομαι στην ομάδα καλή συνέχεια και να πετύχει τους στόχους της».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35