social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέος γενικός αρχηγός στον Διαγόρα Αιγάλεω ο Χατζής

Νέος γενικός αρχηγός στον Διαγόρα Αιγάλεω ο Χατζής

Ένας πιστός «εργάτης» του συλλόγου, που έχει υπηρετήσει την ομάδα και από άλλα πόστα, επί το πλείστον ως προπονητής, ο Τάσος Χατζής, όπως έγινε γνωστό, ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Αρχηγού στον Διαγόρα Αιγάλεω για την σεζόν 2023-2024, όπου οι «πράσινοι» του Αιγάλεω θα λάβουν μέρος στην Β΄ ΕΠΣΑ.

Πηγή: ipolimas.gr
Τον τελευταίο μήνα, ο Τάσος Χατζής, είχαν συζητήσεις με τον ισχυρό παράγοντα του σωματείου και επικεφαλής - οργανωτή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Στέλιο Γιάκα, σχετικά με την ενεργοποίηση του, όπου τα προηγούμενα 24ωρα κατέληξαν σε συμφωνία, έπειτα βέβαια και από το «πράσινο φως», του Προέδρου, Γιαννούλη Καλλίλα, ο οποίος εκτιμά και το ήθος και την προσφορά του Τάσου Χατζή, στην πολυετή παρουσία του στον σύλλογο.

Ο Τάσος Χατζής, που έχει γεννηθεί στις 4 Απριλίου 1976, και εργάζεται σε Φαρμακοβιομηχανία, είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή επιπέδου UEFA C.
Ως ποδοσφαιριστής, ξεκίνησε από τον Παμπαιανικό και αγωνίστηκε επίσης σε Κορωπί, Παλλαυρεωτικό, Εθνικό Ν. Μάκρης και Ατλαντίδα.
Με την μετεγκατάσταση του στο Αιγάλεω το 2010 και για τέσσερις (4) σεζόν έως την περίοδο 2013-2014, διετέλεσε βοηθός προπονητή του Γιώργου Φίλιππα στο ανδρικό τμήμα του Διαγόρα Αιγάλεω σε Β΄ και Γ΄ ΕΠΣΑ. Παράλληλα, από το 2010, αναλάμβανε και τεχνικό πόστο στις ακαδημίες του συλλόγου, έργο που επιτελεί με συνέπεια και μεράκι, εδώ και 13 χρόνια.
Τον Ιούνιο του 2014 ανέλαβε ως πρώτος προπονητής το ανδρικό τμήμα του Διαγόρα Αιγάλεω και κάθισε στον πάγκο στα πρωταθλήματα τη Γ΄ ΕΠΣΑ με την ομάδα της πόλης μας, για πέντε (5) συνεχείς σεζόν, έως το 2019.
Σε επίπεδο ακαδημιών, παράλληλα, έχει συνεργαστεί, με τους συλλόγους, του Παλλαυρεωτικού, του Κορωπίου, τις Ακαδημίες ΡΟΤΣΑ, ενώ από την σεζόν 2021-2022 ξεκίνησε την απασχόληση του στα τμήματα υποδομών του ΠΑΟ Κορωπίου.
Επίσης την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2022-2023) είχε την τεχνική καθοδήγηση της κ16 του Διαγόρα Αιγάλεω.

 

Έχει συνεργαστεί κατ’ επανάληψη και παραγωγικά με τον Στέλιο Γιάκα, τα τελευταία χρόνια στον σύλλογο, ενώ στο διοικητικό κομμάτι, με το οποίο ξεκινάει πλέον τα νέα του καθήκοντα, “μέντορα του” θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τον επί σειρά ετών (πρώην) Γενικό Αρχηγό, του αιγαλιώτικου σωματείου, Ιάκωβο Γονιδάκη.
Τέλος, πληροφορίες θέλουν, τον Τάσο Χατζή, να συνεχίζει την συνεργασία και σε επίπεδο ακαδημιών, έχοντας υπό την τεχνική ευθύνη του κάποιο τμήμα, υπόθεση εργασίας, που θα ξεκαθαρίσει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.


Σχετικά άρθρα

Κράτησε και Φάρκωνα η Πεύκη!

«Κόλλησαν» στο... μηδέν Νεοπεντελικός και Ορφέας Αιγάλεω (0-0)

Ανακοινώθηκε επίσημα η ποινή των Σουρμένων από την ΕΠΣΑ

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35