social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ρεσιτάλ... ατυχίας στον Απόλλωνα Χαλανδρίου: πλήγμα και με Καναλουπίτη!

Ρεσιτάλ... ατυχίας στον Απόλλωνα Χαλανδρίου: πλήγμα και με Καναλουπίτη!

Η ατυχία χτύπησε ξανά την... πόρτα του Απόλλωνα Χαλανδρίου, το «στρατόπεδο» του οποίου έχει πληγεί από ακόμη έναν σοβαρό τραυματισμό.

Μία εβδομάδα μετά από εκείνον του Γιούσεφ Ρεζκ, τραυματίστηκε και ο Βασίλης Καναλουπίτης, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση των κυανόλευκων, ο 17χρονος ποδοσφαιριστές «πάτησε άσχημα το πόδι του στο κακό τερέν της Νέας Ιωνίας την Κυριακή, έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 40ό λεπτό και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία το βράδυ της Δευτέρας, που επιβεβαίωσε το χειρότερο δυνατό σενάριο».

Η ίδια δημοσίευση συνεχίζει ως εξής: «Παιδί του 2006 και γέννημα-θρέμμα του Απόλλωνα, ο Βασίλης μέτρησε φέτος 19 συμμετοχές και θα μας λείψει πολύ, είμαστε όμως σίγουροι ότι θα επιστρέψει πιο δυνατός. Είναι το τρίτο φετινό χειρουργείο, μετά από εκείνα του Χάρη Βασιλακόπουλου (ρήξη χιαστού & μηνίσκου) και του Γιούσεφ (εξάρθρωση αστραγάλου & κάταγμα κνήμης), ενώ και ο περσινός MVP Παναγιώτης Παπαδάκης είναι off σχεδόν όλη τη σεζόν

Η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα από τον ορθοπεδικό της ομάδας κ. Ιωάννη Μπαλτόπουλο και ο Απόλλωνας θα σταθεί αυτονόητα δίπλα και στον Βασίλη, μέχρι να ξαναπατήσει γερά στα πόδια του και να επιστρέψει στα γήπεδα. Βασίλη γερά & γρήγορα κοντά μας!»

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35