social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Από τον Εθνικό Πειραιά στην Αγία Ελεούσα

Από τον Εθνικό Πειραιά στην Αγία Ελεούσα

Σε μία ακόμη σημαντική απόκτηση νεαρού και ταλαντούχου ποδοσφαιριστή προχώρησε η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, η οποία, σήμερα Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023, ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Μιχάλη Φραγκόπουλο, ενόψει της νέας σεζόν 2023-2024, όπου η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας θα λάβει μέρος στην διοργάνωση της Α΄ ΕΠΣΑ.


Ο νέος παίκτης της ΑΠΕ, που προέρχεται από την ομάδα του ιστορικού Εθνικού Πειραιά και το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, αποτελεί την 5η μεταγραφική προσθήκη του συλλόγου, καθώς ήδη έχουν προηγηθεί αυτές, του 26χρονου Γιώργο Σέχου, του 22χρονου Δημήτρη Γκαρδιακού, του 25χρονου Νίκου Τριάντη και του 20χρονου Αντώνη Παλυβού.
Γεννημένος το 2003, ο ικανότατος μεσοεπιθετικός Μιχάλης Φραγκόπουλος, είναι μόνιμος κάτοικος Αγίων Αναργύρων, έλκει την καταγωγή του από την Κεφαλλονιά και είναι σπουδαστής στην ειδικότητα του designer εσωτερικών χώρων.
Από μικρή ηλικία, εντάχθηκε στις ακαδημίες της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, όπου μετά τα προαγωνιστικά τμήματα, συμμετείχε με τις Κ15, Κ17 και Κ19 στις αντίστοιχες ηλικιακές διοργανώσεις πρωταθλημάτων της ΠΑΕ, και συνολικά έμεινε στον σύλλογο της Ριζούπολης για 12 έτη.
Πριν δύο (2) χρόνια, μεταγράφηκε στον Εθνικό Πειραιά, μετέχοντας στο ανδρικό τμήμα και τα πρωταθλήματα της Γ΄ Εθνικής για δύο συνεχόμενες σεζόν, όπου, πλέον εδώ και λίγα 24ωρα συμφώνησε με την ομάδα της Αγίας Ελεούσας.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35