social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αποχώρηση Βακρα από Ηφαιστο

Αποχώρηση Βακρα από Ηφαιστο

Με δήλωση του ο Νίκος Βάκρας έκανε γνωστό ότι αποχωρεί από τον Ήφαιστο Περιστερίου

Μετά από πολλά χρόνια προσφοράς, ανακοινώνω την αποχώρησή μου από την ομάδα της καρδιάς μου, τη δεύτερη οικογένειά μου, τον ΗΦΑΙΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.

Τον Ήφαιστο υπηρέτησα από διάφορες θέσεις, ως προπονητής, τεχνικός διευθυντής, προπονητής τερματοφυλάκων, υπεύθυνος ακαδημιών, πάντα με γνώμονα την πρόοδο των παικτών και του Σωματείου.

Η προσπάθειά μου είχε πάντα ένα και μόνο στόχο, που αποτελεί για εμένα και φιλοσοφία αθλητική και προπονητική: την προετοιμασία των παιδιών από μικρά ηλικιακά κλιμάκια ώστε, χτίζοντας βήμα-βήμα να προωθούνται μέχρι και την αντρική ομάδα, πράγμα που έχει (ειδικά τη φετινή σεζόν ) επιτευχθεί. Η Ακαδημία του Ηφαίστου αποτελούσε πάντα το πεδίο όπου έδινα τον καλύτερο εαυτό μου.

Η αλλαγή στη φιλοσοφία της ομάδας και η πρόθεση απο πλευράς του κ. Αλαφούζου τον οποίο και ευχαριστώ, να αναλάβω κάποιο πόστο εκτός Ακαδημίας Ηφαίστου, αλλά και η διαφορά στη γενικότερη φιλοσοφία μας, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω στον Ήφαιστο.

Ευχαριστώ τις απερχόμενες διοικήσεις κ. Άρη Δημοθεόδωρου, κ. Γιάννη και Κώστα Τασιούλη, κ. Δ. Μόσχου για την εμπιστοσύνη που πάντα έδειξαν στο πρόσωπό μου καθώς και τους παίκτες και γονείς για τη συνεργασία τόσων ετών.


Σχετικά άρθρα

Επίσημο του Κάρδαρη στον Αστέρα Καισαριανής!

Έκλεισαν Πάρη Βακερλή οι Τραχωνες

Μηλιάς: Να το ευχαριστηθεί ο κόσμος

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35