social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κουκάκι: «Χτύπημα» από... άλλη Κατηγορία με Μπάσα!

Κουκάκι: «Χτύπημα» από... άλλη Κατηγορία με Μπάσα!

Έναν ποδοσφαιριστή που στο ξεκίνημά του, πριν από μερικά χρόνια, είχε εκπλήξει το αθηναϊκό κοινό με τις εμφανίσεις του στον Άγιαξ Ταύρου, έβαλε στο δυναμικό του το Κουκάκι, οι άνθρωποι του οποίου αποδεικνύουν συνεχώς ότι θέλουν να δημιουργήσουν ομάδα που θα κάνει... περίπατο στο Πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣΑ.

Στη διάθεση του Μιχάλη Λυκερίδη θα βρίσκεται και ο Ματέο Μπάσα, ο οποίος αναδείχθηκε με τα ερυθρόλευκα σε ηλικία 15 ετών. Η ανακοίνωση για τον νεαρό επιθετικό αναφέρει:

«Μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για την ομάδα μας που απέκτησε τον Ματέο Μπάσα! Ο 20χρονος είναι απ' τους πλέον ταλαντούχους επιθετικούς της Αθήνας, αποκτήθηκε απ την ομάδα του Άγιαξ Ταύρου, έχοντας καταγράψει 28 συμμετοχές σκοράροντας 4 τέρματα μόλις στα 15 (!!) του έτη στην Α' ΕΠΣΑ τη σεζόν 2018-2019. Έπειτα αποκτήθηκε απ' τον Ιωνικό της SL2 αγωνιζόμενος στην U19 και μετά μετακινήθηκε στην ομάδα του ΑΣ Ποντίων καταγράφοντας 11 και 2 γκολ στην Α' ΕΠΣΠ, όπου έλαβε συμμετοχή και στα μπαράζ ανόδου της Ένωσης. Ματέο καλή αρχή με υγεία, πολλά γκολ και επιτυχίες!»

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35