social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νικολαΐδης: Δεν θα υπάρχει εύκολο παιχνίδι

Νικολαΐδης: Δεν θα υπάρχει εύκολο παιχνίδι

Στον χθεσινό (4/9) διαχωρισμό των ομάδων της Α' ΕΠΣΑ σε δύο ομίλους το ενδιαφέρον συγκεντρώθηκε κυρίως στην... τύχη που θα είχαν ο Αστέρας Καισαριανής, ο Ήφαιστος Περιστερίου και η Νέα Ιωνία, ως εκείνες με τα μεγαλύτερα μπάτζετ.

Οι δύο πρώτες θα κοντραριστούν στον 1ο όμιλο, ενώ η Νέα Ιωνία θα βρεθεί στον 2ο όμιλο, με τον Γαληνό Νικολαΐδη να σχολιάζει στο Soccerlive πως αυτό δεν σημαίνει και πολλά πράγματα.

«Μπορεί να αποφύγαμε τον Αστέρα Καισαριανής και τον Ήφαιστο, δεν παύει όμως να είναι και ο δικός μας όμιλος δύσκολος. Έχει πολύ καλές ομάδες, όπως είναι η Διάνα Ηλιούπολης, η Αγία Ελεούσα και τα Σούρμενα, αλλά και παραδοσιακές ομάδες στην Α' Κατηγορία, όπως και ομάδες με δυνατές έδρες. Σίγουρα θέλουμε να βγούμε κατηγορία, έχουμε επενδύσει σε αυτό, όμως θα κοιτάξουμε παιχνίδι με παιχνίδι, θα εστιάσουμε στον κάθε αντίπαλο ξεχωριστά και ταπεινά. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι και εύκολος αντίπαλος» υπογραμμίζει ο νεαρός προπονητής και προσθέτει σχετικά με τα σημεία που θα κρίνουν τη μάχη: «Θα παίξει ρόλο σίγουρα η διάρκεια και το βάθος που θα έχει η κάθε ομάδα, ώστε να μπορεί να ξεκουράζει κάποιους παίκτες. Θέλει βέβαια και τύχη! Ελπίζω να έχουμε υγεία, να πάνε όλα καλά και να γίνουν ωραία παιχνίδια».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35