social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βαθμό στην πρεμιέρα η  Αθηναϊδα κόντρα στον Χολαργό (1-1)

Βαθμό στην πρεμιέρα η Αθηναϊδα κόντρα στον Χολαργό (1-1)

Η πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ έφερε την πρώτη έκπληξη και αυτή σημειώθηκε στο γήπεδο των Μελισσίων εκεί που η Αθηναϊδα κατάφερε να αποσπάσει βαθμό μένοντας στο 1-1 με τον Χολαργό που μπήκε... με το αριστερό στην 1η αγωνιστική.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να δείξουν ότι θα αποτελέσουν μια ομάδα αξιόλογη αφού στο α μέρος δυσκόλεψαν πάρα πολύ τον Χολαργό που δεν βρήκε διαδρόμους παρά την υπεροχή του.

Στο 10' ο Φρατζέσκος με τρομερό φάουλ έκανε το 0-1 και έβαλε μπροστά την Κυρια της Κυψέλης.

Λίγο πριν το τέλος ο Κομνηνός έκανε το 1-1 με σουτ, μετά το ολέθριο λάθος του τερματοφύλακα Μεϊμαρογλου.

Στην επανάληψη ο Χολαργός πίεσε για να φτάσει στην ανατροπή έχοντας καλές στιγμές με τους Φωστέρη, Κομνηνό και Μπόλλη, όμως οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία του αγώνα στις καθυστερήσεις.

doykas

Ο Δούκας έφυγε στην κόντρα και έδωσε πάσα πάρε βάλε στον Φρατζέσκο που έκανε το σουτ με τον Παπαγεωργίου να αποκρούει με τα πόδια, όμως στην επαναφορά ο Μυλωνάς δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων αφού έστειλε τη μπάλα άουτ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο 28' οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή θεωρώντας ότι ο Τζουρμανάς έπρεπε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα στην μεσαία γραμμή, ενώ η Αθηναϊδα στο 71' ζήτησε πέναλτι σε χέρι αμυντικού σε σουτ του Φίλου. 

Διαιτητής ήταν ο Μπακογιάννης με βοηθούς τους Φωτόπουλο και Χ. Νικολάου.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Σήφης Βενάκης) Παπαγεωργίου, Καραμάνος (46' Γαληνάκης), Τσαγκαρης (70' Μαμαλης), Μιχελής Βλασσόπουλος, Ζιάμπρας (67' Ζαφειρης), Μπαλαχτσής, Τσιαντής (46 Μπολης), Φωστέρης, Τρυφιάτης (80' Χατζής) Κομνηνός.

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος) Μεϊμαρογλου, Βασιλης, Θεοδοσίου, Δροσης, Ρωμανός, Μαυρομματάκης, Ντιντίφας (75 Μυλωνάς), Τζουρμανάς (29' Bάρρας), Φρατζέσκος, Φίλος, Σερτζιο (50' Δούκας).


Σχετικά άρθρα

Φάρος: Γιορτή για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο και την Ηλιούπολη [vid]

Ανανέωσε ο προπονητής τερματοφυλάκων στη Διάνα

Έκλεισε και Μακαρονά ο ΓΣ Καισαριανής

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35