social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Εύκολα η Κηπούπολη, 4-0 από ημίχρονο τον Πλάτωνα

Εύκολα η Κηπούπολη, 4-0 από ημίχρονο τον Πλάτωνα

Χωρίς να συναντήσει την παραμικρή δυσκολία η Κηπούπολη πήρε την πρόκριση απέναντι στον Πλάτωνα και θα συνεχίσει την προσπάθειά της στον θεσμό του Κυπέλλου.

Η ομάδα του Χρ. Παλλίδη έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο και επιβλήθηκε με 4-0 του αντιπάλου της, φτάνοντας στο σκορ της επικράτησης από το πρώτο ημίχρονο και κατεβάζοντας ταχύτητα στη συνέχεια.

Στο 20ο λεπτό ο Τζαρέλλας αξιοποίησε ωραία συνδυαστική ενέργεια και με σουτ άνοιξε το σκορ (1-0), ενώ στο 29' ο ίδιος παίκτης με σουτ πέτυχε το 2-0. Στο 35' ο Νένδος με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και πέντε λεπτά μετά (40') ο ίδιος παίκτης με παρόμοιο τρόπο διαμόρφωσε το 4-0, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Μεντζελόπουλος, Σπυρόπουλος-Χαραλαμπόπουλος

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Χρήστος Παλλίδης): Γονιδάκης, Χάιδας, Ζαρναβέλης, Λουκάκης, Σαββουλίδης, Καλαμοτουσάκης (61' Σαλιτά), Μπίσκος (61' Βογιατζής), Καλέμης (75' Κατσακούλας), Τζαρέλλας (65' Ρούσσης), Νένδος (65' Κούτρης), Σταματογιαννόπουλος

ΠΛΑΤΩΝ (Γιώργος Καλούδης): Ζαραβέλης, Πελέκης, Ξούρας, Φελεμέγκας, Αναγνώστης, Μοδιάτης (46' Ψαρουδάκης), Λιλάι (67' Καζάκος), Μαργαρώνης (46' Βασιλικός), Καρατζούλης, Κορφιάτης (67' Ρεμελιάκης), Πλέσσας (46' Μυλωνάς).

 


Σχετικά άρθρα

Κυπελλούχος ΕΠΣΑ η Νέα Ιωνία, 2-0 τον Άρη Πετρούπολης!

Τέλος ο Κορμπάκης από την Κηπούπολη

Νάστος: Συγκεντρωμένοι για το καλύτερο δυνατό

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35