social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άνετη πρόκριση για τον Χαραυγιακό, 0-4 τον Κεραυνό Πετρούπολης!

Άνετη πρόκριση για τον Χαραυγιακό, 0-4 τον Κεραυνό Πετρούπολης!

Ένα μικρό δείγμα για τα όσα έχει στόχο να πετύχει τη φετινή χρονιά παρουσίασε ο Χαραυγιακός στο σημερινό (10/9) ματς που αφορούσε την πρώτη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ.
Η ιστορική ομάδα της Ηλιούπολης επικράτησε εύκολα με 0-4 του Κεραυνό Πετρούπολης στο γήπεδο Γρηγορίου και προκρίθηκε στην Β φάση του θεσμού. Το συγκρότημα του Κώστα Αρζένη κατά διαστήματα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο ωστόσο δεν θα πρέπει να παραληφθεί ότι βρήκε απέναντι του ένα νεανικό σύνολο που στάθηκε αρκετά καλά περιορίζοντας έναν αντίπαλο που ουσιαστικά διαθέτει ρόστερ Α κατηγορίας.
 
Απόλυτος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Κώστας Γκούγκας που πέτυχε χατ-τρικ.
 
Στο 15' ο πρώην φορ του Κένταυρο Βριλησσίων με σουτ έκανε το 0-1, με τον Πάσα στο 35' να σημειώνει το 0-2. Στο 66' και 73' ο Γκούγκας διαμόρφωσε το τελικό 0-4. 
 
Διαιτητής ήταν η Στεφανοπούλου με βοηθούς την Λιώνη και τον Γεωργιτσόπουλο.
 
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αντώνης Βαζλαματζής) Δασκαλάκης, Χριστόπουλος, Γομάτος (88' Δανεζης), Φαρμάκης, Βαλτζής (46' Κωστόπουλος), Περαμερίτης, Μπάσο (72' Κυριακος), Τσαούσης, Κατηφορης, Μπαιλός (88' Παρασκευούδης), Τασιεδάμης (72' Δαλαβουρας). 
ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Κώστας Αρζένης) Σταματόπουλος, Δημητρακόπουλος (61' Κουντουριώτης), Βουρλούμης, Μιχαηλίδης, Παρασκευάς (61' Γκίκας), Τουγουντζόγλου, Δραμουντανής (61' Τσοντάνης), Ζαχαρόπουλος, Γκούγκας, Νίκου (70' Χίλιος), Πάσα (70' Ασβεστάς).
 

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35