social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σούπερ οι Ίωνες Αλίμου, 3-0 τον Πανιώνιο Καισαριανής

Σούπερ οι Ίωνες Αλίμου, 3-0 τον Πανιώνιο Καισαριανής

Με τον Βαφειάδη μπροστάρη και αρχισκόρερ στο γήπεδο Καλαμακίου οι Ίωνες Αλίμου εγκαινίασαν τη νέα αγωνιστική περίοδο με τον καλύτερο τρόπο πανηγυρίζοντας μία σημαντική πρόκριση.

Η ομάδα του Α. Σκουμπουρδή επικράτησε με 3-0 του τυπικά γηπεδούχου Πανιώνιου Καισαριανής και θα δώσει το «παρών» στη δεύτερη φάση του θεσμού. Ο 20χρονος άσος άνοιξε το σκορ στο 26ο λεπτό με ψύχραιμη εκτέλεση πέναλτι (0-1) και πέντε λεπτά μετά (31') σημείωσε το 0-2 με σουτ. Λίγο πριν την εκπνοή, στο 90ο λεπτό, ο Κανάκης έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα, παίρνοντας το «ριμπάουντ» και σκοράροντας από κοντά για το 0-3.

Διαιτητές: Σύψας, Κοκκίνης-Κωτσοβίλης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙΣ. (Αντώνης Κουφογιαννάκης): Χρυσαναστάσης, Μελιγός (73' Πενάι), Βουτζαλής, Απέργης, Αϊβάζης (84' Βαγγάλης), Μούστα (73' Κάλλης), Χατζηστεφάνου, Μπαρμπαλιάς (61' Α. Χατζηστεφάνου), Ντόκος (84' Γκαλαμέλος), Περιμένης, Τσακλάνος

ΙΩΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ (Αντώνης Σκουμπουρδής): Γκιουλής, Ευγενίδης, Παπαδόπουλος, Νικήτας (76' Ζήσης), Δημόπουλος, Χατζηάνογλου (86' Κουκουλάς), Κανάκης, Χαλικιάς, Βαφειάδης (86' Ψαρράς), Ντογκάνι (61' Τσουκαλάς), Γαλάνης (76' Δημητρακόπουλος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35