social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Συνεχίζει με Σώκο η Άμιλλα Περιστερίου

Συνεχίζει με Σώκο η Άμιλλα Περιστερίου

Είχε φανεί από νωρίς πως δύσκολα θα αποφεύγονταν για την Άμιλλα Περιστερίου ο υποβιβασμός στη Β' ΕΠΣΑ, αυτό ωστόσο έδωσε υπό μία έννοια και τη δυνατότητα να γίνει πρόωρα ο προγραμματισμός για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η προαγωγή ποδοσφαιριστών από την ακαδημία του συλλόγου στην πρώτη ομάδα αποτέλεσε επί της ουσίας την τοποθέτηση των βάσεων πάνω στις οποίες θα πορευτεί η ομάδα τα επόμενα χρόνια. Παράλληλα, έγινε σαφές πως στη θέση του προπονητή θα παραμείνει και για τη νέα σεζόν ο Κώστας Σώκος, ο οποίος θα έχει στο πλευρό του, ως στενό συνεργάτη, τον Γιάννη Κανατσέλο. Στόχος για το νέο πρωτάθλημα, όπως τον προσδιορίζουν οι άνθρωποι του περιστεριώτικου σωματείου, είναι η δημιουργία μίας ομάδας που «θα είναι ανταγωνιστική, θα παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και θα αποτελεί πόλο έλξης για τους νεαρούς αθλητές της περιοχής».

Από εκεί και πέρα, σημειώνεται πως οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τις 20 Μαΐου, μέχρι στιγμής έχουν γίνει κάποια φιλικά παιχνίδια από τη στιγμή της ολοκλήρωσης των επίσημων υποχρεώσεων, ενώ για την Κυριακή έχει προγραμματιστεί φιλικός αγώνας με τον Αετό Περιστερίου.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35