social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καλό ποδόσφαιρο και πρόκριση για τον Διαγόρα Αιγάλεω, 3-0 τον Άτλαντα Κυψέλης!

Καλό ποδόσφαιρο και πρόκριση για τον Διαγόρα Αιγάλεω, 3-0 τον Άτλαντα Κυψέλης!

Η αγωνιστική συνέπεια που έδειχνε ο Διαγόρας Αιγάλεω στα φιλικά παιχνίδια συνεχίστηκε και στο πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς.
Το συγκρότημα του Βασίλη Βόγλη αποδίδοντας κατά διαστήματα ελκυστικό ποδόσφαιρο επικράτησε στο γήπεδο Ορυζόμυλων με 3-0 του Άτλαντα Κυψέλης και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ. Για ακόμη ένα παιχνίδι οι παίκτες του Βασίλη Βόγλη έδειξαν πολύ καλά στοιχεία ανοίγοντας το σκορ στο 10 με τον Γιώργο Μπότη. Ο Δήμος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 13' για να έρθει ο μπότες και πάλι στο 27 και να γράψεις το τελικό 3-0.
 

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ (Βασίλης Βογλης) Τελαντίδης, Μελλής Σ. (45' Πολυζωγόπουλος), Χάλαρης, Σκλαβενίτης (73' Μαρτίνος), Ντερτιλής, Τζαβάρας (73' Κολοβός), Μπότης, Δήμος, Μίχας (60' Μουράτης), Καρακασίδης, Ανταλής (46' Μελλής Γ.)

ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ (Δημήτρης Σλεποκουροφ) Λάσι, Πράσσος (35' λ.τρ. Βασιλείου), Λιβάνιος, Κοσμίδης, Καβαλλιέρης Α., Τσαλαβούτας (72' Καραφίλλης), Χούνγκου Τζόσουα (46' Τελάι), Νασι Σ., Σινομάτι, Κώης (85' Τσιτσόπουλος), Νασί Α. (46' Κώστας).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35