social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive I Πανερυθραϊκός: Πρώτη κίνηση για το ντεμαράζ με τον γκολτζή Τζώρτζη

Θέμα soccerlive I Πανερυθραϊκός: Πρώτη κίνηση για το ντεμαράζ με τον γκολτζή Τζώρτζη

Αποφασισμένοι να αποτρέψουν με κάθε τρόπο την εμπλοκή της ομάδας σε σενάρια υποβιβασμού είναι στον Πανερυθραϊκό και αυτό είναι κάτι που συνομολογείται από τις ενέργειες της διοίκησης του συλλόγου!

Πρόσφατο, αλλά και τρανό, παράδειγμα αποτελεί η απόκτηση του Γιάννη Τζώρτζη, ο οποίος έχει να παρουσιάσει πληθώρα συμμετοχών από τα εθνικά πρωταθλήματα, αλλά και αρκετές παραστάσεις από ομάδες που έκαναν πρωταθλητισμό.

Ο περσινός πρώτος σκόρερ της Α' ΕΠΣΑ είχε συνάντηση με την διοίκηση Αχαρονιάν και συμφώνησε προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό των κόκκινων από τη Νέα Ερυθραία. 

Πέρυσι οδήγησε με ασφάλεια τον Άγιο Θωμά σε μια εντυπωσιακή πορεία στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ αφού πέτυχε σε 21 ματς 18 τέρματα, ενώ φέτος είχε ένα πρώτο αγωνιστικό εξάμηνο στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ με τη φανέλα της ίδιας ομάδας όπου πέτυχε 3 τέρματα. Πλέον, προστίθεται στα πλάνα του προπονητή της ομάδας, Γιάννη Δημητρίου, στην προσπάθεια που θα γίνει για αποφυγή των τελευταίων θέσεων στον 1ο όμιλο. Στο παρελθόν ο 33χρονος ακραίος επιθετικός έχει αγωνιστεί, εκτός από τον Άγιο Θωμα, σε Φωστήρα, Ηλυσιακό, ΠΑΟ Ρουφ και Ένωση Ερμιονίδας.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35