social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τελέστηκε ο Αγιασμός στον ΠΑΟ Καματερού

Τελέστηκε ο Αγιασμός στον ΠΑΟ Καματερού

Στην έναρξη της σημερινής προπόνησης στο δημοτικό γήπεδο του Καματερού, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας, ενόψει της νέας σεζόν που αναμένεται να φέρει νέες προκλήσεις και ευκαιρίες για την ομάδα της περιοχής

Στην τελετή, που έγινε απο τον πατέρα Κωνσταντίνο Δαρδαμάνη, παρευρέθηκαν τα μέλη της διοίκησης, με επικεφαλής τον Πρόεδρο της ομάδας, κ. Βασίλη Γιάκη, που απέδωσαν ιδιαίτερη σημασία στην πνευματική προετοιμασία των αθλητών ενόψει των προκειμένων αγώνων. Παράλληλα, παρέστησαν και ο προπονητής της ομάδας, κ. Μιχάλης Κάτσικας, καθώς και ο βοηθός του, κ. Βασίλης Γκούμας.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ Καματερού, συμπεριλαμβανομένων και της Κ17, παρακολούθησαν με προσοχή τον αγιασμό και συμμετείχαν ενεργά στις ευχές για μία επιτυχημένη χρονιά, απαλλαγμένη από τραυματισμούς και προβλήματα υγείας. 

Ο ΠΑΟ Καματερού αναμένεται να αντιμετωπίσει μια ακόμη απαιτητική σεζόν, γεμάτη ελπίδες και φιλοδοξίες. Οι φίλαθλοι της ομάδας αναμένουν με ανυπομονησία τις επόμενες εμφανίσεις του ΠΑΟ Καματερού στο γήπεδο, ενώ η ομάδα είναι αποφασισμένη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για την επίτευξη των στόχων της στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.


Σχετικά άρθρα

Παρελθόν από τον Άγιο Δημήτριο ο Γιώργος Κοντής

Βλάχος: Βλέπουμε πρόοδο και αυτό μας ευχαριστεί

Η Νέα Ιωνία το ντέρμπι και το βήμα… τίτλου στο 2ο όμιλο, 2-1 τα Σούρμενα!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35