social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κουνάδης: Πισωγύρισμα για εμάς τέτοιες εμφανίσεις

Κουνάδης: Πισωγύρισμα για εμάς τέτοιες εμφανίσεις

Έκδηλη ήταν η δυσαρέσκεια στη φωνή του Νίκου Κουνάδη, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το Soccerlive μαζί του, όχι μόνο για το αρνητικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα με τον Άγιο Ιερόθεο (0-1), αλλά κυρίως στην εμφάνιση της ομάδας του.

Ο τεχνικός της Αγίας Ελεούσας έκανε λόγο για «πισωγύρισμα» σε σχέση με τις στοχεύσεις και τις βλέψεις που υπάρχουν για τη συνέχεια, υπογραμμίζοντας ότι θα πρέπει άμεσα η ομάδα του να βγει από τον «λήθαργο» και να παραδειγματιστεί από αυτό το παιχνίδι.

«Καταρχάς, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Άγ. Ιερόθεο για τη νίκη του. Ήταν πεντακάθαρη και δίκαιη η νίκη του, ήταν καλύτερος από εμάς σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και άξιζε τους τρεις βαθμούς. Μόνο πισωγύρισμα είναι για εμάς αυτές οι εμφανίσεις» σχολίασε χαρακτηριστικά ο νεαρός προπονητής και συνέχισε: «Θέλει πολλή δουλειά, τα... κεφάλια κάτω και νομίζω ότι ο μόνος τρόπος για να βγούμε από αυτό τον λήθαργο στον οποίο ήμασταν, είναι να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας, να τα αναλύσουμε και να τα διορθώσουμε, όπως κάνουν όλες οι σοβαρές ομάδες στον κόσμο. Θα πρέπει να παραδειγματιστούμε από αυτό το παιχνίδι και να πάμε να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο ματς το Σάββατο στην Πεύκη».

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35