social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ενίσχυση στον άσο με Αφουξενιδη η Πεύκη

Ενίσχυση στον άσο με Αφουξενιδη η Πεύκη

Η Πεύκη έκανε την πρώτη μεγάλη υπέρβαση μεταγραφικά.

Το μεγάλο απόκτημα της ομάδας με τον οποίο επήλθε η συμφωνία είναι ο έμπειρος-33χρονος γκολκίπερ Γιάννης Αφουξενίδης ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην ΑΕ Μοσχάτου.
Ο σπουδαίος τερματοφύλακας αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή με πάρα πολλές παραστάσεις και εμπειρίες,
Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες των Σουρμένων, ενώ το 2009 έπαιξε στην Κ20 του Πανιωνίου και την επόμενη αγωνιστική περίοδο βρέθηκε στον Εθνικό.
Ο Αφουξενίδης, έχει παίξει ακόμη σε Αστέρα Ιτέας, Ζάκυνθο, Καλλιθέα, Τριγλία Ραφήνας, Αστέρα Βάρης, Δόξα Βύρωνος, Άγιο Δημήτριο, Αθηναϊκό, Βρασιές. Κεραυνό Κερατέας, Βουλιαγμένη και Κορωπί πριν επιστρέψει στα Σούρμενα.
Μάλιστα, έχει αγωνιστεί και στο εξωτερικό με τη φανέλα των Ουίπεστ και Κόζιτσε. Σημαντικό ρόλο για την απόφασή του να μεταγραφεί στην Πεύκη έπαιξε η παρουσία του επιτυχημένου τεχνικού της ομάδας Μάκη Ραφαηλίδη ο οποίος για την μεταγραφή αυτή, για την εκτός έδρας ισοπαλία στην πρεμιέρα με ΑΕ Χαλανδρίου και για το παιχνίδι που έρχεται εντός με Αγία ελεούσα δήλωσε: "Ότι και να πει κανείς για την αξία του Αφουξενίδη με τον οποίο ενισχυόμαστε σημαντικά στην θέση αυτή και στα μετόπισθεν είναι λίγο. Στο ματς με την ΑΕ Χαλανδρίου είχαμε δοκάρι και πολλές ευκαιρίες και είναι άδικο που δεν πήραμε το διπλό. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και αυτό ισχύει και για το ματς με Αγ. Ελεούσα".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35