social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Τρικλοποδιά» ο ΓΣ Αργυρούπολης στον Χαραυγιακό (1-1)

«Τρικλοποδιά» ο ΓΣ Αργυρούπολης στον Χαραυγιακό (1-1)

Είχε την ευκαιρία ο Χαραυγιακός να βρεθεί με ένα... άλμα στην κορυφή του 1ου ομίλου στο Πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ, όμως ο ΓΣ Αργυρούπολης του τη στέρησε!

Στο γειτονικό ντέρμπι που έγινε στο δημοτικό στάδιο Ηλιούπολης για την 26η αγωνιστική, οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1, σε ένα παιχνίδι που είχε αρκετή ένταση στο φινάλε του. Έτσι, ο Χαραυγιακός έμεινε στο -1 από την κορυφή και τον πρωτοπόρο ΑΟ Βριλησσίων, έχοντας την ίδια απόσταση από τον τρίτο Φοίνικα Περιστερίου. Τα δύο γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος και έπειτα από ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και κάποιες στιγμές που απείλησαν. Σε προσπάθειες των Γκούγκα και Τουγουντζόγλου για να σκοράρουν, ο Τσιτσίλιας βρέθηκε σε ετοιμότητα και κράτησε το «μηδέν».

Μετά την ανάπαυλα ο Χαραυγιακός εξακολούθησε να έχει την υπεροχή και να εντείνει την πίεσή του για το γκολ, το οποίο όμως ήρθε από την απέναντι πλευρά. Ήταν το 69ο λεπτό όταν ο Χρήστου κέρδισε πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Κουντουριώτη, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Δρακοντίδης από την άσπρη βούλα για το 0-1!

Χωρίς να έχουν, πλέον, αρκετό χρόνο στη διάθεσή τους, οι «νερατζούρι» έψαξαν την ισοφάριση και έφτασαν σε αυτή στο 84', όταν ο Γκίκας έβγαλε «βαθιά» μπαλιά και ο Αναστασόπουλος με πλασέ σημείωσε το 1-1. Οι όποιες απόπειρες του Χαραυγιακού για ανατροπή δεν απέδωσαν καρπούς, με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι τέλειωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μιχαηλίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για «θέατρο».

Μετά το τριπλό σφύριγμα υπήρξε ένταση που μεταφέρθηκε στη φυσούνα μετά από εισβολή οπαδών του Χαραυγιακού στον αγωνιστικό χώρο, την οποία αναφέρει στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής Πατεράκης. Μάλιστα, ο «άρχοντας» του παιχνιδιού κάνει λόγο για βιαιοπραγίες τόσο προς τον ίδιο όσο και προς τον πρώτο βοηθό. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι ο συνεργάτης του δέχθηκε κλωτσιά στο δεξί πόδι και ο ίδιος γροθιά στο στέρνο, ενώ προσθέτει πως οι οπαδοί απομακρύνθηκαν με τη βοήθεια του προπονητή Μαντζούνη και του ποδοσφαιριστή Βουρλούμη. Το φύλλο αγώνος έκλεισε μία ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης και κατόπιν αποχώρησε η διαιτητική τριάδα, όπως και η αποστολή των φιλοξενούμενων.

Από την άλλη, στον Χαραυγιακό κάνουν λόγο για κάκιστη διαιτησία μέσα από την επίσημη σελίδα της ομάδας στο φέισμπουκ, σημειώνοντας πως ο διαιτητής «ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι και τις συνεχείς καθυστερήσεις των φιλοξενουμένων».

Διαιτητές: Πατεράκης, Σερεβέτας-Γεωργιτσόπουλος

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Αλέξης Μαντζούνης): Σταματόπουλος, Κουντουριώτης, Αναστασίου (73' Τσοντάκης), Μιχαηλίδης, Μουγιακάκος, Τουγουντζόγλου, Πάσα (46' Δραμουντανής), Ζαχαρόπουλος, Γκούγκας (63' λ.τρ. Γκίκας), Νίκου (60' Ασβεστάς), Χάσι (60' Αναστασόπουλος)

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Τσιτσίλιας, Μπάκαλης, Μπιζίνης, Χουχουλής, Παναγόπουλος, Ασημάκης (84' Κωστόπουλος), Χρήστου (90' Οικονομόπουλος), Στάθης (90' Καρανικολάου), Ρουμπελάκης, Κοκκινέλης (46' Χρηστογιάννης), Δρακοντίδης.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35