social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Α' ΕΠΣΑ-1ος όμιλος: Υψηλό το ενδιαφέρον στο γήπεδο Ηφαίστου

Α' ΕΠΣΑ-1ος όμιλος: Υψηλό το ενδιαφέρον στο γήπεδο Ηφαίστου

Είναι και οι δυο τους ομάδες που φιλοδοξούν να πρωταγωνιστήσουν. Έκαναν στο νέο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ «μουδιασμένο» ξεκίνημα.

Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν και μετά τη «λευκή» ισοπαλία στη Μεταμόρφωσης, ο Ήφαιστος θέλει σήμερα (16/9) το απόγευμα να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη. Απέναντί του θα έχει τον Χολαργό, που θα επιδιώξει να «ρεφάρει» έστω κάτι από τους χαμένους βαθμούς στο ματς της πρεμιέρας με την Αθηναΐδα (1-1). Αυτό που θα γίνει στο γήπεδο Ηφαίστου είναι μάλλον το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής στον 1ο όμιλο.

Λίγο νωρίτερα ο Κένταυρος Βριλησσίων θα υποδέχεται τη Θύελλα Αγ. Δημητρίου, σε αναμέτρηση μεταξύ ομάδων που ξεκίνησαν νικηφόρα, ενώ αύριο ο Πανερυθραϊκός θα φιλοξενήσει στο «ουδέτερο» Ζηρίνειο τον Ολυμπιακό Λιοσίων, που είχε εντυπωσιακή εκκίνηση στο Γουδή.

Στην «Αλεπότρυπα» η Αθηναΐδα θα δώσει τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της με την επιστροφή της στην Α' ΕΠΣΑ και θα το πράξει κόντρα στον Άγιο Θωμά, ενώ σε συνάντηση που επίσης αναμένεται αμφίρροπη, ο Άγιος Δημήτριος θα υποδεχθεί αύριο τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ:

a1.jpg


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35