social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Α' ΕΠΣΑ-2ος όμιλος: Σε Νέα Ιωνία και Βύρωνα τα πρώτα ντέρμπι

Α' ΕΠΣΑ-2ος όμιλος: Σε Νέα Ιωνία και Βύρωνα τα πρώτα ντέρμπι

Η πλειονότητα των εκτιμήσεων γύρω από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την πρωτιά στον 2ο όμιλο της Α' Κατηγορίας περιλαμβάνει τόσο τη Νέα Ιωνία όσο και τη Διάνα Ηλιούπολης.

Οι δύο ομάδες θα τεθούν αύριο (17/9) το απόγευμα αντιμέτωπες στο δημοτικό στάδιο Ν. Ιωνίας για την 2η αγωνιστική και δεν θα ήταν υπερβολικό να υποστηρίξει κανείς ότι το πρώτο μεγάλο παιχνίδι της χρονιάς είναι αυτό! Το βαθμολογικό κομμάτι έχει σαφώς τη δική του αξία, στην παρούσα φάση όμως ίσως το πιο σημαντικό είναι το πρώτο συμπέρασμα σχετικά με... διαθέσεις και δυνατότητες!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όμως, παρουσιάζει και το ντέρμπι του Βύρωνα ανάμεσα στη Δόξα και τον Αθηναϊκό που είναι προγραμματισμένο -επίσης- για αύριο στην Εργάνη. Ανεξαρτήτως αγωνιστικής κατάστασης και στοχεύσεων που μπορεί να υπάρχουν σε καθένα «στρατόπεδο», ένα τέτοιο ματς παραδοσιακά «μαγνητίζει» τα βλέμματα και προσελκύει φιλάθλους όχι μόνο της περιοχής, αλλά και από την υπόλοιπη Αθήνα.

Παιχνίδια μεταξύ ομάδων που είχαν νικηφόρο ξεκίνημα και τα οποία διεξάγονται σήμερα (16/9) είναι τόσο αυτό του Άγιαξ Ταύρου με το Ηράκλειο όσο και εκείνο του Άγιου Ιερόθεου με τα Σούρμενα.

Από εκεί και πέρα, η Αγία Ελεούσα θα φιλοξενηθεί σήμερα από τη νεοφώτιστη Πεύκη, ενώ αύριο η... θελκτική Δάφνη Π. Φαλήρου θα αντιμετωπίσει το Χαλάνδρι.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ:

a2.jpg

 


Σχετικά άρθρα

Πανερυθραϊκός - Ολυμπιακός Λιοσίων 0-0 [highlights]

Μακρίδης: Ήρθα στο Ηράκλειο για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα

Άρης Καλαμακίου: Θέμα ημερών του προπονητή

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35