social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ευχαριστίες Σταυριανάκου σε Απόλλωνα Χαλανδρίου

Ευχαριστίες Σταυριανάκου σε Απόλλωνα Χαλανδρίου

Με δήλωση του στην ιστοσελίδα μας ο πρόεδρος του Παλαιου Φαλήρου, Παναγιώτης Σταυριανάκος, θέλησε να εκφράσει τις ευχαριστίες του αναφορικά με τη φιλοξενία που συνάντησε η ομάδα του στο ματς της προηγούμενης Κυριακής (17/9) με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου, ενώ ευχαρίστησε και την ομάδα των βορείων προαστίων που αποδέχτηκε το αίτημα των 'κυανέρυθρων' για να διεξαχθεί η αναμέτρηση τη συγκεκριμένη ημέρα αντί του Σαββάτου που, ως γνωστόν, λαμβάνουν χώρα οι αγώνες των κυανόλευκων τα τελευταία χρόνια.

Παράλληλα, ο ίδιος αναφέρθηκε και στο ζήτημα του προπονητή, υπογραμμίζοντας ότι το θέμα το χειρίζεται εξ ολοκλήρου ο τεχνικός διευθυντής, Μπάμπης Σούρδης.

Αναλυτικά: ''Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Απόλλωνα Χαλανδρίου για την άψογη φιλοξενία που επιφύλαξαν στα μέλη της αποστολή μας κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα. Οι άνθρωποι του Απόλλωνα απέδειξαν για ακόμη μια φορά την παιδεία που διαθέτουν ως άνθρωποι αλλά και ως σύνολο και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα ανταποδώσουμε στο ματς του β' γύρου.

Παράλληλα οφείλω να τους ευχαριστήσω και για την διευκόλυνση που παρείχαν στην ομαδα μας ως προς την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα μετά το αίτημα που προτείναμε'.

Ερωτηθείς για το θέμα του προπονητή μετά την αποχώρηση του κ. Ρίζου ο κ. Σταυριανάκος σχολίασε: ''Είναι ένα θέμα που χειρίζεται αποκλειστικά ο κ. Σούρδης. Όταν έχουμε νέα θα ενημερωθείτε'.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35