social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πήρε το περιστεριώτικο ντέρμπι ο Ιπποκράτης, 2-0 την Ανθούπολη

Πήρε το περιστεριώτικο ντέρμπι ο Ιπποκράτης, 2-0 την Ανθούπολη

Το ντέρμπι του Περιστερίου, στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ, είχε νικητή και αυτός ήταν ο Ιπποκράτης.

Η ομάδα του Γ. Σκαρπέλη επικράτησε με 2-0 της Ανθούπολης στο δημοτικό στάδιο της Χωράφας, σημειώνοντας τα γκολ της νίκης στο δεύτερο ημίχρονο. Από το πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή, όμως κατάφεραν να προηγηθούν στο 53' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπακέα στο οποίο υπέπεσε ο Μπαγιετάκος (0-1). Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, πίεσαν για την ισοφάριση, όμως στο 85' δέχθηκαν τη... χαριστική βολή. Σε φάση που ξεκίνησε από το κέντρο του γηπέδου και στην οποία οι άνθρωποι της Ανθούπολης υποστηρίζουν πως υπήρξε φάουλ στον Διονάτο που δεν δόθηκε, ο Νικολάου έγινε αποδέκτης της μπάλας και με ψηλοκρεμαστό πλασέ σημείωσε το 0-2.

Διαιτητές: Τσατσούλης, Καρνής-Αναστασόπουλος

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Δημήτρης Τζαβέλας): Αλεξόπουλος, Μπαγετάκος (80' Πανούτσος), Βανταράκης (46' Τσαγής), Κακιώρης, Λάσκαρης, Πάσσαρης (15' λ.τρ. Διονάτος), Ξυνογαλάς (46' Συριόπουλος), Καλογερόπουλος (80' Αρβανίτης), Ηλιόπουλος, Κυριαζής, Δράμης.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Γιάννης Σκαρπέλης): Καβουρίνος, Κομνηνάκης, Νάκο (94' Δριμάλας), Σοϊλές, Ανυφαντής, Μπακέας, Λέμης (62' Φέκας), Σπαγής, Μαγγίτσας (62' Νικολάου), Μακρής (88' Λουφάκης), Λέκκας (46' Παπαλάιος).

 


Σχετικά άρθρα

Κουσάνας: Σημαντικό να μπεις γρήγορα στη νοοτροπία του Πρωταθλήματος (vid)

ΠΟΨ: «Να βγούμε νικητές απέναντι στον αόρατο... εχθρό»

Σπανός: Σημαντική η επιστροφή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο [VID]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35