social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λυτρώθηκε με Ελεύθερο ο ΑΟ Ιλίου, 1-0 τον Νεοπεντελικό

Λυτρώθηκε με Ελεύθερο ο ΑΟ Ιλίου, 1-0 τον Νεοπεντελικό

Ήταν ανώτερος ο ΑΟ Ιλίου στην αναμέτρησή του με τον Νεοπεντελικό για τη 2η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ, όμως δυσκολεύτηκε να φτάσει στο «τρίποντο».

Η ομάδα του Α. Νάστου πέτυχε το γκολ της λύτρωσης για το τελικό 1-0 στο 69ο λεπτό, όταν ο Ελεύθερος ολοκλήρωσε υπέροχη ομαδική συνεργασία και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 49' ο σκόρερ είχε «σημαδέψει» δοκάρι με σουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του Λάχα δύο λεπτά μετά (51').

Στις τάξεις του ΑΟ Ιλίου δεν χάρηκαν όσο θα ήθελαν την επικράτηση, αφού με τραυματισμό στο γόνατο αποχώρησε από το γήπεδο ο Χρήστος Ντούλας, με τις ανησυχίες των ανθρώπων της ομάδας για σοβαρή ζημιά να είναι έντονες.

Αξίζει να αναφερθεί, επίσης, πως οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς αποβλήθηκαν απευθείας με κόκκινη κάρτα για αλληλοεξύβριση ο Αγγελόπουλος από πλευράς ΑΟ Ιλίου και ο Λυμπούσης από εκείνη του Νεοπεντελικού.

Διαιτητές: Τσατσούλης, Μημίδης-Παπαγεωργίου

ΑΟ ΙΛΙΟΥ (Ανδρέας Νάστος): Αδαμόπουλος, Κιτσώνης, Τζώρτζης, Δαούτης,Λάχας, Παπαδημητρίου (70' Ντούλας), Ελεύθερος (70' Τάμπας), Μαρκάκης (89' Πλάκας), Φούρλας, Λερούτσος (93' Ασφής), Ντέλλας (46' Αγγελόπουλος)

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ (Παναγιώτης Κοζακόπουλος): Τουλίτσης, Μπεκιάρης, Ταουζής, Παππάς, Πολυδωρόπουλος, Τσαγκαρογιαννάκης (70' Μαρουλίδης), Αδαμίδης (46' Σαγματόπουλος), Μεταξάς (46' Σίλλος), Γκόνος (70' Γκιονάι), Γεωργαντάς, Λυμπούσης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35