social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δύσκολα το Παγκράτι, 2-1 τον Πλάτωνα

Δύσκολα το Παγκράτι, 2-1 τον Πλάτωνα

Το ξεκίνημα του Παγκρατίου στο Πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣΑ συνοδεύτηκε από κατάκτηση τριών βαθμών, η νίκη όμως απέναντι στον Πλάτωνα μόνο εύκολα δεν ήρθε.

Σε παιχνίδι για την πρεμιέρα του 1ου ομίλου στο γήπεδο του Ελληνικού και πρωταγωνιστή τον 16χρονο Άγγελο Κωνσταντινίδη, οι «ροσονέρι» επικράτησαν με 2-1 ύστερα από ένα ενενηντάλεπτο που πρόσφερε αρκετές συγκινήσεις και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι την ολοκλήρωσή του. Παρότι είχαν την ευκαιρία να το κάνουν, οι γηπεδούχοι δεν «κλείδωσαν» το «τρίποντο» με συνέπεια στο τέλος να αγχωθούν απέναντι στους φιλοξενούμενους, που έμειναν με έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Καρακατσάνη, εστιάζοντας κυρίως σε μία φάση που καταγράφηκε στις καθυστερήσεις και στην οποία ζήτησαν πέναλτι.

Η ομάδα του Ν. Ακριτίδη είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων από την εκκίνηση, όμως η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ανήκε στους ασπρόμαυρους και σημειώθηκε στο 8ο λεπτό, όταν σε κεφαλιά του Φελεμέγκα ο Κελαϊδίτης απέκρουσε με υπερένταση. Το Παγκράτι μετουσίωσε την υπεροχή του στο 34', όταν ο Κωνσταντινίδης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην αντίπαλη περιοχή, έπιασε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αφού πρώτα κόντραρε και σε πόδια, παίρνοντας περίεργη τροχιά. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε δεύτερο γκολ, όταν ο Καλαρίτης έκανε την ενέργεια και το γύρισμα από τη δεξιά πτέρυγα, με τον Κωνσταντινίδη να εκτελεί ψύχραιμα για το 2-0. Σε ένα χρονικό σημείο που είχε πέσει ο ρυθμός του αγώνα -και- από τις πολλές αλλαγές προσώπων στον αγωνιστικό χώρο και φαινόταν πως το Παγκράτι ήλεγχε το παιχνίδι, ο Πλάτων κατάφερε να μπει στο ματς στο 72', μειώνοντας με ωραία κεφαλιά του Γ. Ξούρα (2-1). Ένα λεπτό μετά (73') οι κοκκινόμαυροι κέρδισαν πέναλτι για επαφή της μπάλας με το χέρι του Φελεμέγκα, απόφαση που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των παικτών του Πλάτωνα. Ομως, ο Ακριτίδης από την άσπρη βούλα δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ζαραβέλη (75'), που απέκρουσε και κράτησε την ομάδα του στο ματς.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες ευκαιρίες ακόμα για να «σφραγίσουν» τη νίκη, οι φιλοξενούμενοι το... έψαξαν με τη σειρά τους, φτάνοντας σε ορισμένες περιπτώσεις με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή αλλά υστερώντας στην τελική προσπάθεια, για να φτάσουμε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων (91') όπου ζήτησαν πέναλτι, όταν ο Ψαρουδάκης βγήκε απέναντι στον Κελαϊδίτη, προσπάθησε να τον προσπεράσει από τα αριστερά, ο γκολκίπερ έπεσε για να απομακρύνει την μπάλα και ο αντίπαλός τους βρέθηκε στο έδαφος. Ο διαιτητής Καρακατσάνης υπέδειξε πως ο γκολκίπερ έδιωξε την μπάλα με τα χέρια και άφησε το ματς να συνεχιστεί, με συνέπεια να δεχθεί δριμείες διαμαρτυρίες από τους παίκτες του Πλάτωνα, που είχαν ως απόρροια την αποβολή του Λιλάι με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 92'. Τρία λεπτά αργότερα το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με το Παγκράτι να παίρνει τη νίκη με 2-1.

Διαιτητές: Καρακατσάνης, Παπανικολάου-Παπαγεωργίου

ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Νίκος Ακριτίδης): Κελαϊδίτης, Παππάς (61' Κατσάκος), Κουτσοχρήστος, Ντότσικας )69' Καραβουσάνος), Φωτιάδης, Νάνος (54' Ρίζος), Ακριτίδης, Κωνσταντινίδης, Ξενόπουλος (61' Κοκκινασίδης), Αδάμης (54' Σακαλής), Καλαρίτης

ΠΛΑΤΩΝ (Γιώργος Καλούδης): Ζαραβέλης, Πελέκης (46' Ντούπης), Μυλωνάς, Φελεμέγκας (83' Καζάκος), Αναγνώστης, Γ. Ξούρας, Λιλάι, Μοδιάτης (46' Βασιλικός), Ψαρουδάκης, Καραντζούλης (67' Σεϊνόφσκι), Καραμάνος (46' Β. Ξούρας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35