social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φωτιές ο Κωνσταντινίδης και η Δάφνη 5-1 τον Ιερόθεο

Φωτιές ο Κωνσταντινίδης και η Δάφνη 5-1 τον Ιερόθεο

Δεύτερη συνεχόμενη νικη για την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου που επικράτησε με 5-1 του Άγιου Ιερόθεου. Οι γηπεδούχοι πήραν το τρίποντο που τους φέρνει στην 10η θέση με 18 βαθμούς ενώ ο Ιερόθεος έμεινε στους 13 βαθμούς και την 12η θέση μαζί με τον Αθηναϊκό.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Κωνσταντινίδη που πέτυχε χατ-τρικ πήραν τη νίκη. 

Στο 14' ο Κωνσταντινιδης έκανε το 1-0, με τους φιλοξενούμενους να μένουν με δέκα παίκτες στο 33' λόγω αποβολής του Μπριστογιάννη με δεύτερη κίτρινη. Ο Ιερόθεος κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Τουρτούλι στο 41. Στο 57' ο Παπαδόπουλος έκανε το 2-1, με τον Κωνσταντινίδη να σημειώνει άλλα δυο γκολ για το 4-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 87 ο Ι. Βλαχάκης. 

ΔΑΦΝΗ (Γιάννης Ντάκουρης )Λάππας, Ιωαννίδης (82' Δερμιτζάκης), Πάλλας, Ξύδης, Χριστόπουλος, Λιοσης, Βλαχάκης, Ζαχαρίου (46' Μουρελάτος), Τουφεξίδης (75 Βλαχάκης Ι.), Παπαδόπουλος (86' Ευθυμίου), Κωνσταντινίδης.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Θοδωρής Τρανος) Τσέκας, Φράγκος (65 Κωνσταντουλάκης), Καλλιακούδας (78 Ρήγας), Μηλιώνης, Νταιφωτης, Βελλιανίτης, Τουρτούλι (78'  Γκόντα), Μπριτογιάννης, Νησαριώτης, Ντεμπά, Γιαννόπουλος (50 Ντιαγιε)


Σχετικά άρθρα

Χολαργός για Τσουτσουδάκη: Ηθικοί αυτουργοί το τεχνικό δίδυμο του Ηρακλείου

Αθηναϊκός: Επιθυμούμε το 50-50 Ι Κάναμε το λάθος να προηγηθούμε

Βόμβα με Μπέλλη ο Αττικός

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35