social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αποφασιστικά τα Μελίσσια, 3-1 στον Ταύρο τον Άγιαξ!

Αποφασιστικά τα Μελίσσια, 3-1 στον Ταύρο τον Άγιαξ!

Η πρώτη τους νίκη στο φετινό Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ ήρθε με εμφατικό τρόπο για τα Μελίσσια!

Με αποφασιστική εμφάνιση στο γήπεδο Ταύρου β' οι πράσινοι επιβλήθηκαν με 3-1 του Άγιαξ, επιβεβαιώνοντας πως το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε φάση συνεχούς βελτίωσης. Μόλις στο 9ο λεπτό ο Μαράνος ακολούθησε τη φάση μετά από απόκρουση του Τσιώση και με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους (0-1), με τους γηπεδούχους να απαντούν στο 28' και να ισοφαρίζουν με κοντινή προσπάθεια του Μαυροβουνιώτη σε φάση διαρκείας και σύγχυση στα αντίπαλα καρέ. Σε ένα κομβικό σημείο, λίγο πριν την ανάπαυλα, τα Μελίσσια κέρδισαν πέναλτι σε προσπάθεια του Λυμνιού και χέρι αμυνομένου, με τον Σβίγγο να εκτελεί εύστοχα από την άσπρη βούλα (45+1') για το 1-2. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα των βορείων προαστίων υπερείχε του αντιπάλου της και έφτασε σε τρίτο γκολ, εδραιώνοντας την επικράτησή της, με τον Τσοπανάκο να υπογράφει το 1-3 με σουτ στο 78'. Στο διάστημα που απέμενε οι κόκκινοι δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν στο παιχνίδι, γνωρίζοντας μοιραία την ήττα.

Διαιτητές: Τσολακίδης, Μαρκαντωνάτος-Αργυριάδης

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Γιάννης Γαζής): Τσιώσης, Μαυροβουνιώτης (85' Χατζημιχάλης), Γαβαλάς, Παπαευθυμίου, Μαλάκης (68' Παπαδάκης), Κούντου (85' Αθανασίου), Καλαμάτας (57' Χίος), Τρακόσης, Σούφλας, Δρίκος (68' Αγκόλλι), Αντωνόπουλος

ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Γιάννης Μαγγίνας): Πυρένης, Γλογοβίτης, Φουκούλης (94' Ρούκος), Παναγόπουλος, Τιμολέων, Μαράνος (78' λ.τρ. Παπακωνσταντίνου), Παπαχρήστος, Σφίγγος, Κολονέρος (90' Κοβός), Μιχαλέας (46' Τσοπανάκος), Λημνιός (90' Τσιάμης)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35