social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επιτέλους νίκη για τον ΑΟ Περιστερίου, 1-0 τον Πανερυθραϊκό

Επιτέλους νίκη για τον ΑΟ Περιστερίου, 1-0 τον Πανερυθραϊκό

Μετά από 4 ματς ο ΑΟ Περιστερίου έφτασε στην πρώτη του νίκη αφού επικράτησε με 1-0 του Πανερυθραϊκού υποχρεώνοντας τον στην πρώτη του ήττα.

Ήταν ένα τρίποντο που είχε ανάγκη όσο τίποτα το συγκρότημα των δυτικών προαστίων στην προσπάθεια που κάνει να βελτιώσει τη θέση του στην κατάταξη.

Αντίθετα, ο Πανερυθραϊκός μετά από 4 συνεχόμενες ισοπαλίες γνώρισε την πρώτη του ήττα δείχνοντας πρόβλημα στο κομμάτι του γκολ.

Το γκολ του Μιχάλη στο 76' ήταν αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στους ροσσονέρι του Σάκη Σάσσαλο που ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Σάκης Σάσσαλος) Ξυδιάς, Δρουγουνάκης (46' Μαζμανίδης), Χαραλαμπόπουλος, Μπούζας, Κύβελος, Κωτσοβός, Κεφαλάς (56' Μιχάλης), Ζαφειράτος, Μπεργκοβιτς (63' Βαγγέλης), Καμινιώτης (90' Διονυσόπουλος), Γεωργόπουλος (90' Ταπογλου).

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Γιάννης Δημητρίου) Μολφέσης, Σουμελίδης, Πλατσατούρας (29' Απειρανθίτης), Καραμανος, Βαρκαρώτας (84' Χατζής), Μπαλλής, Λουκάς, Μουμούρης (46' Χαραλάμπους), Παπαθανασίου (56' Βαλλιάνος), Μιχαλόπουλος (56' Κοντός), Αχαρονιάν.


Σχετικά άρθρα

Τσιώσης: Κόσμημα για το Αθηναϊκό ποδόσφαιρο ο ΑΟ Περιστερίου [vid]

Μεγάλη επιστροφή Πιπερά στον Κένταυρο Βριλησσίων!

Στις ακαδημίες της Ελεούσας ο Αντώνης Βαζλαματζής

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35