social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πάτησε... γκάζι και «καθάρισε» ο Χαραυγιακός, 4-1 στην Τερψιθέα

Πάτησε... γκάζι και «καθάρισε» ο Χαραυγιακός, 4-1 στην Τερψιθέα

Για μία ώρα το παιχνίδι στο γήπεδο Τερψιθέας ήταν αμφίρροπο. Στο τελευταίο ημίωρο, όμως, ο Χαραυγιακός ανέβασε στροφές και επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 4-1 της τοπικής ομάδας, που παραμένει με μόλις έναν βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Από την άλλη, οι «νερατζούρι» έκαναν το «3 στα 3» και έδωσαν συνέχεια στη νικηφόρο πορεία τους.

Στο 60ο λεπτό ο Πάσα αξιοποίησε ασίστ του Νίκου και με πλασέ έδειξε τον δρόμο προς τους βαθμούς στους συμπαίκτες του (0-1). Πριν καν προλάβουν να συνέλθουν από το σοκ οι γηπεδούχοι, δέχθηκαν και δεύτερο πλήγμα, όταν ο Αναστασίου με κεφαλιά έγραψε το 0-2 (62'). Στο 80' ο Δραμουντανής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 με πλασέ μετά από ασίστ του Νίκου, για να έρθει η μείωση του σκορ στο 91' με ωραίο σουτ του Πορταλιού από θέση εκτός περιοχής (1-3). Την τελευταία... λέξη στο ματς την είπαν οι φιλοξενούμενοι, καθώς ο Γκίκας σκόραρε με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Βουρλούμη στο 93' για το τελικό 1-4.

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Κατελανάκης-Γεωργιτσόπουλος

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Ανδρέας Μηλιάς): Μαρινάκης, Γραμματικόπουλος, Τσιρόπουλος, Σταύρου, Κοντονάσιος (65' Ρήγας), Μήτσιος, Κολτσίδας, Α. Θερτσάι (70' Τριάντης), Πορταλιός, Τσαβαλιάς, Ταμποτέλης (75' Πανούσος)

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Κώστας Αρζένης): Σταματόπουλος, Αναστασίου (80' Καρκάλης), Βουρλούμης, Μιχαηλίδης, Γκίκας, Τουγουντζόγλου, Δραμουντανής (80' Χάσι), Ζαχαρόπουλος (70' Τάφα), Γκούγκας, Πάσα (70' λ.τρ. Ασβεστάς), Κουντουριώτης (10' λ.τρ. Νίκου).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35