social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άνετα στην Κυψέλη ο Παπάγος, 6-2 τη Δόξα Γκύζη

Άνετα στην Κυψέλη ο Παπάγος, 6-2 τη Δόξα Γκύζη

Εύκολο απόγευμα είχε ο Παπάγος στο γήπεδο «Αλεπότρυπας», καθώς επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 6-2 απέναντι στη Δόξα Γκύζη.

Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν καλή μπάλα κατά διαστήματα, που στον δεύτερο γύρο πραγματοποιούν πορεία πρωταθλητισμού με αήττητο σερί έντεκα αγώνων! Στον αντίποδα, φιλότιμες υπήρξαν οι προσπάθειες των γηπεδούχων, που πλήρωσαν τα πολλά κενά στην άμυνα.

Του Στέφανου Κλιάφα

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ, αφού μόλις στο 1' ο Παπαναστασίου πλασαρε από κοντά για το 0-1. Πανομοιότυπη φαση στο 21', ο Κουλούρης ολοκλήρωσε μια εξαιρετική ομαδική προσπάθεια. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 33' σε μια μια περίεργη φάση. Εκεί, ο Τσάιμος σουτάρει από μακριά, ο κίπερ των φιλοξενούμενων μπλοκάρει, με το γκελ να γίνεται εντός γραμμής, όπως υπέδειξε ο δεύτερος βοηθός. Στο φινάλε, ο Παπάγος διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι.

Έβρεξε... γκολ στην επανάληψη, με τον Παπάγο να εκμεταλλεύεται τα αμυντικά κενά των γηπεδούχων. Ο Δρωμωνίτης το 3-1 με πλασέ, στο 64' ο Κουλούρης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα κλείδωσε τη νίκη με το 1-4. Ωραία ατομική προσπάθεια του Γιακουμάκη για το 2-4 στο 71. Υποδειγματική αντεπίθεση με εκφραστή τον Ρηγόπουλο στο 78' για το 2-5, ο Δρωμωνίτης το τελικό 2-6 στο 81'. Στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Τσώνης είχε διπλό δοκάρι για τη Δόξα

Διαιτητές: Στεφανοπούλου, Δηλγερίδης-Γκέτσος

ΔΟΞΑ ΓΚΥΖΗ (Βαγγέλης Ραμούνδος): Ντάλας, Μήτσουλας, Τσαίμος (52' Γιακουμάκης), Σπιροπάλι (10' λ.τρ. Συριανός), Γκαγκαστάθης, Μαρκάκης, Οικονόμου, Μπουρολιάς (69' Μαργαρίτης), Κούρος, Τσώνης, Ντερντές (69' Κόκκαλης)

ΠΑΠΑΓΟΣ (Γιάννης Ντόκος): Λάγιος, Κώτης (57' Μπάμη), Κωστόπουλος (75' Κασνέτση), Αλεξιάδης, Λιούκας, Κασβίκης (57' Ρηγόπουλος), Μπράτσος (75' Μπεκίρι), Φατούρος, Παπαναστασίου (46' Δρυμωνίτης), Μεσίνι, Κουλούρης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35