social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βλάχος: Απολύτως συνειδητοποιημένοι και πιστοί στο πλάνο μας

Βλάχος: Απολύτως συνειδητοποιημένοι και πιστοί στο πλάνο μας

Η ήττα στο τοπικό ντέρμπι με την ΑΕ Χαλανδρίου (2-0) σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής, έφεραν τον Απόλλωνα Χαλανδρίου στην τελευταία θέση της κατάταξης στον 4ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ.

Είναι κάτι, ωστόσο, που δεν δημιουργεί ιδιαίτερο άγχος στους κυανόλευκους, στις τάξεις των οποίων η δουλειά που γίνεται δεν κρίνεται από τα... άμεσα αποτελέσματα. Χαρακτηρτιστική είναι η τοποθέτηση του Χρήστου Βλάχου στο Soccerlive, μετά από σχετική ερώτηση: «Δεν υπάρχει κανένα άγχος. Όλοι ξέρουμε στην ομάδα ποιο είναι το πλάνο. Είμαστε απολύτως συνειδητοποιημένοι και πιστοί πάνω σε αυτό το πλάνο, γνωρίζοντας ότι τα αποτελέσματα θα έρθουν σε βάθος χρόνου. Η ομάδα είχε κάνει έναν κύκλο και, πλέον, έχει ξεκινήσει τον νέο κύκλο πενταετίας, με νέα παιδιά που έρχονται από κάτω, κάτι που θέλει χρόνο για να αποδώσει. Έτσι όπως λειτουργεί ο Απόλλων με τις ακαδημίες του, αυτός είναι ένας κύκλος που γνωρίζουμε ότι θα γίνεται κάθε πενταετία».

Σχετικά με το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (14/11) με την πρωτοπόρο Ελπίδα Αγ. Αναργύρων, ο Χρ. Βλάχος τόνισε: «Όλα τα παιχνίδια είναι κρίσιμα από εδώ και πέρα. Δεν υπάρχει διαφοροποίηση για κανέναν. Παίζουμε με μία πάρα πολύ καλή ομάδα, που αυτή τη στιγμή δικαίως βρίσκεται στην πρώτη θέση. Είναι η ευχάριστη έκπληξη ολόκληρης της Κατηγορίας, γι' αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στον κόουτς, τον Βάλσαμο, αλλά και στα παιδιά για την προσπάθεια που κάνουν. Το... στόρι τους δίνει άλλο χρώμα και στο πρωτάθλημα! Από την πλευρά μας, ετοιμαζόμαστε για ένα πολύ δύσκολο ματς. Αυτό που κρατάμε και επιδιώκουμε και από το προηγούμενο ματς, είναι να τελειώνει το παιχνίδι και να είμαστε εντάξει με τους εαυτούς μας, ότι τα έχουμε... δώσει όλα».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35