social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ακάθεκτη η Λυκόβρυση, πέρασε κι απ' τον Χολαργό (2-3)

Ακάθεκτη η Λυκόβρυση, πέρασε κι απ' τον Χολαργό (2-3)

Την τέταρτη νίκη της σε ισάριθμες αγωνιστικές στο Πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ πανηγύρισε η Λυκόβρυση και θα παραμείνει στην κορυφή της κατάταξης στον 1ο όμιλο, ανεξαρτήτως του τι θα κάνει ο Χαραυγιακός στη δική του υποχρέωση.

Η ομάδα του Κ. Ιωάννου πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο Χολαργού α', όπου επιβλήθηκε με 3-2 του τοπικού Άρη σε «χορταστικό» ματς.

Μόλις στο 10ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με διαγώνιο πλασέ του Χρυσογονίδη (0-1), με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 44' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χατζή σε παράβαση που χρεώθηκε ο Σουλιώτης (1-1). Στο 65' ο Ρομπόλας με πλασέ πέτυχε το 1-2 και πέντε λεπτά μετά ο Άρης έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Βλάχου με δεύτερη κίτρινη. Η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 80' μετά από αποβολή του Τασιούδη με δεύτερη κίτρινη, για να φτάσουμε στο 92', όπου ο Ν. Απέργης με διαγώνιο σουτ έγραψε το 1-3. Το τελικό 2-3 διαμορφώθηκε στο 92' με αυτογκόλ του Γαλακτίδη, ο οποίος στην προσπάθειά του να γυρίσει την μπάλα στον εξερχόμενο Κορρέ, την είδε να περνάει πάνω από το σώμα του και να καταλήγει στην εστία της ομάδας του.

Διαιτητές: Πατεράκης, Λώνη-Μπάγιας

ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Νίκος Λιβαθηνός): Κουλλόλι, Κεφαλάς, Μπορτσέφσκι (65' Χρυσάφης), Καλαβρυτινός, Παναγιώτου (56' Κασνέτσι), Βλάχος, Σταμπουλής, Χαλίλι (58' λ.τρ. Κατσαρός), Παντελής (56' Φλορέντζου), Χατζής, Γκιάτης (65' Μαρκάκης)

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Κώστας Ιωάννου): Κορρές, Μυγκάκης, Γαλακτίδης, Σουλιώτης, Γ. Απέργης, Καβαλλάρης, Σχίζας (46' Ν. Απέργης), Τασιούδης, Παπαχρήστος (46' Ρομπόλας), Πετράκης, Χρυσογονίδης (65' Δουληγέρης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35