social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δίκαιη μοιρασιά για ΓΣ Αργυρούπολης και Αλσούπολη (1-1)

Δίκαιη μοιρασιά για ΓΣ Αργυρούπολης και Αλσούπολη (1-1)

Σε ένα παιχνίδι που πρόσφερε γκολ, δοκάρια... αποβολές και «πλούσιες» συγκινήσεις, ΓΣ Αργυρούπολης και Αλσούπολη έμειναν στο ισόπαλο 1-1, που κρίνεται σε γενικές γραμμές δίκαιο.

Στο γήπεδο Αργυρούπολης β' για την 4η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ, οι «πορτοκαλί» προηγήθηκαν στο 40ο λεπτό με ασύλληπτο σουτ του Ασημάκη στο «παραθυράκι» της εστίας του Σούνα (1-0). Οι φιλοξενούμενοι είχαν φοβερή ευκαιρία με... διπλό δοκάρι για να ισοφαρίσουν πριν την ανάπαυλα! Συγκεκριμένα, στο 45ο λεπτό ο Γιώργας έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με κεφαλιά, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το κοντινό πλασέ του Τρούση που πήρε το «ριμπάουντ». Στην τρίτη απόπειρα για την ισοφάριση, η μπάλα έφυγε μακριά άουτ. Στο 70ο λεπτό οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Χρηστογιάννη με απευθείας κόκκινη κάρτα για εκτός φάσης λάκτισμα σε αντίπαλο, με την Αλσούπολη να αξιοποιεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα και να ισοφαρίζει τρία λεπτά μετά (73') χάρη σε κεφαλιά του Τάγαρη μετά από φάουλ του Σταθόπουλου (1-1). Στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ιωαννίδης, ο οποίος αναγράφεται στο φύλλο αγώνος από τον διαιτητή Κωσταγιάννη για φραστική επίθεση προς το πρόσωπό του.

Διαιτητές: Κωσταγιάννης, Αναστασόπουλος/Τσιγγέλης-Καπετανάκης

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Τσιτίλιας, Κωστόπουλος, Γοργάκης, Χουχουλής (11' λ.τρ. Γιαννίκος), Γκοβίλας, Τσάκαλος, Μπιζίνης (90' Κοκκινέλης), Ασημάκης (60' Στάθης), Ρουμπελάκης (46' Χρήστου), Χρηστογιάννης, Δρακοντίδης

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ (Γιώργος Λαζάρου): Σούνας, Φειδάκης (71' Μάζης), Σώντας, Ιωαννίδης, Ανδρέου, Κωνσταντάκης, Κουκιός (46' Δουγέκος), Σταθόπουλος, Γιώργας (46' Παπαδήμας), Καλύβας (67' Τάγαρης), Τρούσης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35