social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Όρθιος» στο 92' ο Αστέρας Ζωγράφου, «φωνάζει» η Δόξα Βύρωνος (1-1)

«Όρθιος» στο 92' ο Αστέρας Ζωγράφου, «φωνάζει» η Δόξα Βύρωνος (1-1)

Ο χαρακτηρισμός «ντέρμπι» συνόδευε πριν τη σέντρα το ματς της Δόξας Βύρωνος με τον Αστέρα Ζωγράφου και ακριβώς έτσι αποδείχθηκε και στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Εργάνης!

Ύστερα από ένα αμφίρροπο παιχνίδι με συναρπαστικό φινάλε και αρκετή ένταση, οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τον βαθμό στις καθυστερήσεις και τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα για τη φάση της ισοφάρισης! Συγκεκριμένα, ήταν το 92ο λεπτό όταν ο Μεϊμάρογλου επιχείρησε να δώσει συνέχεια με βολέ, όντας στα όρια της μεγάλης περιοχής. Ο Τζοβάρας, που είχε μείνει δίπλα του, άπλωσε το πόδι και του απέσπασε την μπάλα, τη στιγμή που εκείνη βρισκόταν στην κάθοδο μετά τη ρίψη από το χέρι του γκολκίπερ για το βολέ. Ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί και ο παίκτης των κυανέρυθρων πλάσαρε στην κενή εστία για το 1-1! Οι άνθρωποι της Δόξας έπεσαν... πάνω στον ρέφερι, ο οποίος σε συνεργασία με τον δεύτερο βοηθό Καραγεώργο υποστήριζαν πως δεν έδωσαν φάουλ γιατί τη στιγμή που ο παίκτης του Αστέρα «έκλεψε» την μπάλα, εκείνη βρισκόταν οριακά εκτός περιοχής. Εξαιτίας της γενικευμένης έντασης που επικρατούσε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στην εξέδρα, η διαιτητική τριάδα αποχώρησε προς τα αποδυτήρια, για να επανέλθει μετά από ολιγόλεπτη διακοπή και να δώσει συνέχεια στο παιχνίδι που ολοκληρώθηκε ισόπαλο.

Είχε προηγηθεί το γκολ με το οποίο πήρε προβάδισμα στο 52ο λεπτό η Δόξα, όταν ο Κουτσαυτίκης αξιοποίησε σέντρα του Δούκα και με πλασέ έγραψε το 1-0, αλλά και η αποβολή του Τσοχαντάρη στο 89', ο οποίος εξύβρισε τον διαιτητή και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του.

Κατά τα άλλα, στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς καλύτεροι και είχαν τις ευκαιρίες για να προηγηθούν, ενώ στο δεύτερο οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοπορία στο σκορ και την ελαφρά υπεροχή.

Διαιτητές: Καπίρης, Λιαμπότης-Καραγεώργος

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Μεϊμάρογλου, Τζάρτζαλος, Βούτας, Ρωμανός, Κοσσυβάκης (46' Νικόλας), Στάθης (46' Χουχούλης), Δούκας, Σιρίγος (78' Λεβέντης), Καρατσομπανάκης (46' Τσακλάνος), Ζευκιλής, Κουτσαυτίκης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡ. (Βαγγέλης Γούτης): Λαχανάς, Ντίνα (85' Καλογερόπουλος), Τσιάκαλος, Καρακάσης, Εξηντάρης, Βραχίμη (77' Λιόλιος), Τσίγκος (60' Μαρκής), Σπαγής (87' Ρουσίτ), Τζοβάρας, Τσοχαντάρης, Κούρα (97' Μπακέας). 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35