social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στην παράταση με το... εξωπραγματικό 7-5 ο Κένταυρος Βριλησσίων τον Διαγόρα Αιγάλεω!

Στην παράταση με το... εξωπραγματικό 7-5 ο Κένταυρος Βριλησσίων τον Διαγόρα Αιγάλεω!

Την πρόκριση στην πέμπτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ πέτυχε σήμερα (1/11) ο Κένταυρος Βριλησσίων και θα συνεχίσει να έχει το... βλέμμα του σε δύο θεσμούς.

Η ομάδα του Κ. Ρούπτσου επικράτησε στην παράταση με το εξωπραγματικό 7-5 απέναντι στον Διαγόρα Αιγάλεω, σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και χωρίς σκοπιμότητες.

Πάντως ειδική αναφορά θα πρέπει να γίνει στην ομάδα του Βασίλη Βόγλη που κέρδιζε με σκορ 1-4 ένα σύνολο που πρωταγωνιστεί στην Α' ΕΠΣΑ, παροτι οι Αιγαλιώτες αγωνίστηκαν με αρκετές αλλαγές κυρίως στην αμυντική γραμμή.

Αυτό δείχνει ότι η δουλειά που γίνεται στον Διαγόρα είναι άξια αναφοράς. 

Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους, γεγονός που «πλήρωσαν» στο πρώτο ημίχρονο όπου βρέθηκαν να χάνουν με 4-1! Στην ανάπαυλα προχώρησαν σε τέσσερις αντικαταστάσεις, καταφέρνοντας να φέρουν το ματς στα ίσια, πριν όμως οι πράσινοι πάρουν το προβάδισμα δέκα λεπτά πριν το φινάλε. Ωστόσο, ο Κένταυρος βρήκε τον τρόπο να οδηγήσει το παιχνίδι στην παράταση και εκεί να σημειώσει άλλα δύο γκολ για το τελικό 7-5!

Γκολ: 29' Κεραμάς, 58' Σεχιτάι, 60' Σαχσανίδης, 65' Δούνας, 85' Σεχιτάι, 105' Νιτσάκης, 115' Κουτρουμπίνας - 10' Μουράτης, 14' Μπότης, 17' Κολοβός, 40' Μπότης, 80' Δήμος

Δοκάρια: 78' Μπότης

Διαιτητές: Αρβανίτης, Μπαλογιάννης-Αναστασόπουλος/Τσιγγέλης

ΚΈΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛ. (Κώστας Ρούπτσος): Μανωλάκος (46' Νικοπολίδης), Αργυρόπουλος (46' Νιτσάκης), Β. Μανίκας, Κολιός (46' Φελέκης), Τούντας, Δούνα (70' Χαλκιόπουλος), Ν. Μανίκας, Κεραμάς (46' Σαχσανίδης), Δέτσης, Σεχιτάι (100' Τσαντήλας), Κουτρουμπίνας

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓ. (Βασίλης Βόγλης): Τελατινίδης, Κουράτορας (91' Χαραλαμπόπουλος), Ρήγος (79' Καλλίλας), Μαρτίνος, Μελής, Ζήκος, Μπότης, Κολοβός (64' Κυριαζής), Δήμος (85' Γεωργόπουλος), Μουράτης, Σπανουδάκης (46' Ανδριώτης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35