social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Υπέρβαση με Καλτσά ο ΠΑΟ Ρουφ!

Υπέρβαση με Καλτσά ο ΠΑΟ Ρουφ!

Ένα μεγάλο μεταγραφικό «χτύπημα» ολοκλήρωσε ο ΠΑΟ Ρουφ, φέρνοντας στα τοπικά της Αθήνας ποδοσφαιριστή με εκατοντάδες συμμετοχών στα εθνικά και επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Ο λόγος για τον Νίκο Καλτσά ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση των ερυθρόλευκων και βρίσκεται, πλέον, στα πλάνα του Στάθη Πανακούλια για τη συνέχεια στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ. Ο 34χρονος μέσος μετράει 113 συμμετοχές σε επιπεδο Super League με τις φανέλες του Πανιωνίου, της ΑΕΛ Καλλονής και του Λεβαδειακού, ενώ έχει αγωνιστεί 273 φορές στις τρεις κορυφαίες κατηγορίες της χώρας. Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει:

«Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον μεσοαμυντικό Νίκο Καλτσά. Ο 34χρονος πολύπειρος άσος έχει διαγράψει σπουδαία καριέρα σε υψηλό επίπεδο και είμαστε πραγματικά ευτυχείς που αποτελεί πλέον μέλος του Συλλόγου μας. Συγκεκριμένα, έχει ξεκινήσει την σταδιοδρομία του από τις ομάδες Νέων της ΑΕΚ, από την οποία αργότερα δόθηκε δανεικός σε Αναγέννηση Καρδίτσας, Αχαρναϊκό και ΑΟ Χαϊδαρίου, στη συνέχεια μεταγράφηκε στην Καλλιθέα, όπου αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League (75 συμμετοχές στην κατηγορία)».

 


Σχετικά άρθρα

Ευχαριστεί Σαρχόσογλου η Ελπίδα Αγίων Αναργυρων

Το οφσάιντ για το οποίο διαμαρτυρήθηκε ο Απόλλων Χαλανδρίου (pic)

Χατζηαλέξης: Κάθε ματς έχει δυσκολίες

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35