social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χωρίς νικητή το ντέρμπι του Π. Φαλήρου (0-0)

Χωρίς νικητή το ντέρμπι του Π. Φαλήρου (0-0)

Το μεγάλο τοπικό ντέρμπι του Παλαιού Φαλήρου για την 9η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ δεν ανέδειξε νικητή.

Στο γήπεδο «Σ. Αγγελόπουλος» ο ΠΑΣ Παλαιό Φάληρο και η Δάφνη Π. Φαλήρου έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) έπειτα από ένα παιχνίδι που έγινε σε απολύτως αθλητικά πλαίσια και είχε καλό ρυθμό, αλλά και ελάχιστες αξιόλογες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Εν τέλει, το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο και πρόσφερε τη δυνατότητα στις δύο ομάδες να προσθέσουν από έναν βαθμό στη συγκομιδή τους.

Στο πρώτο ημίχρονο οι τυπικά φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο καλά στον αγωνιστικό χώρο, πλησιάζοντας το γκολ σε τέσσερις περιπτώσεις στο πρώτο εικοσάλεπτο. Στην πλέον χαρακτηριστική, σε στατική φάση στο 15ο λεπτό οι επιτιθέμενοι δεν μπόρεσαν από κοντά να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Εν συνεχεία οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και, μάλιστα, έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να προηγηθούν εκείνοι στο σκορ. Στο 26' ο Αναστασόπουλος πλάσαρε ελάχιστα άουτ με το αριστερό, ενώ στο 38' ο Βεζύρης απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ σε δυνατή κεφαλιά του Λένγκα.

Στο δεύτερο ημίχρονο και για περίπου μισή ώρα η Δάφνη ήταν ανώτερη, πιέζοντας για το γκολ που θα της έδινε το προβάδισμα. Δημιούργησε τρεις με τέσσερις καλές περιπτώσεις, με κυριότερη εκείνη του 67ου λεπτού όταν ο Ε. Βλαχάκης μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή, σούταρε με δύναμη αλλά νικήθηκε από τον Καβακλή. Στο τελευταίο τέταροτ της αναμέτρησης οι κυανέρυθροι αναχαίτισαν την επιθετικότητα της Δάφνης, ενώ είχαν την ευκαιρία του αγώνα για να σκοράρουν στο 77'. Ο Αναστασόπουλος πέρασε καταπληκτική κάθετη πάσα στον κενό χώρο για τον Σαραντόπουλο, εκείνος μπήκε στην περιοχή από πλάγια θέση, όμως επιχείρησε κάτι μεταξύ σουτ και γυρίσματος, το οποίο δεν πρόλαβε ο Κολευρής για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Στα τελευταία λεπτά ο ρυθμός έπεσε και μετά από μόλις ενός λεπτού καθυστέρηση που κράτησε ο -κατά τα άλλα πολύ καλός- Κατοίκος, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε.

Διαιτητές: Κατοίκος, Τσολακίδης-Αραβίδης

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Βαγγέλης Γαλάνης): Καβακλής, Μπουρσαλής, Τσάμης, Αφράτης, Λένγκα, Μπένα, Φεντόροβ, Ποζίδης, Μαυρέλης (70' Κολευρής), Αναστασόπουλος (87' Μακρυγιάννης), Σαραντόπουλος

ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ (Γιάννης Ντάκουρης): Βεζύρης, Ιωαννίδης, Πάλλας, Ξύδης, Γιαννούλης, Λιόσης, Ι. Βλαχάκης, Ευθυμίου (85' Τουφεξίδης), Μουρελάτος (80' Ζαχαρίου), Ε. Βλαχάκης, Κωνσταντινίδης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35