social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Buzzer beater» Φάρου και Διάνα-Σούρμενα στο 1-1 / Επανεμφάνιση Πάνου Καζάκου μετά από 4 χρόνια αποχής!

«Buzzer beater» Φάρου και Διάνα-Σούρμενα στο 1-1 / Επανεμφάνιση Πάνου Καζάκου μετά από 4 χρόνια αποχής!

Το ντέρμπι της Αθήνας για την 9η αγωνιστική ήταν όπως το περιμέναμε! Με δύναμη, πάθος, γκολ και συγκινήσεις! Ο Χρήστος Φάρος ισοφάρισε στο 90+5’ και η Διάνα (3η, 19β.) με τα Σούρμενα (1α, 21β.) έμειναν στο 1-1, φουντώνοντας τη μάχη στην κορυφή του 2ου ομίλου με τη Νέα Ιωνία να πατάει εκεί μετά τη νίκη κόντρα στη Δόξα Βύρωνος.

Ιστορική στιγμή με την επιστροφή του Πάνου Καζάκου στη δράση μετά από, περίπου, 4 χρόνια αποχής και μάλιστα, έδωσε την ασίστ. Χαμένο πέναλτι για τους «ροσσονέρι» στο 78’ με τον Θεοδωρόπουλο στο ντεμπούτο του να λέει «όχι» στον Λειβαδά και να εξιλεώνεται για το μοιραίο λάθος του στο 0-1. Εξαιρετική η παρουσία του κόσμου και από τις δυο πλευρές, γεμίζοντας ακόμα και το… βουνό για να παρακολουθήσουν μια «διαφήμιση»!

του ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και απείλησαν με το φάουλ του Φάρου στο 11’ και την κεφαλιά του Νίκολι στο 12’, ενώ στο 18’ ο Γεωργιάδης δοκίμασε την ετοιμότητα του Αθανασόπουλου. Μετά το 25’ οι «ροσσονέρι» πήραν μέτρα. Εξαπέλυσαν δυο σουτ με Αρσενίου και Λαμτσάι που έβγαλε με τις γροθιές ο Θεοδωρόπουλος, ο οποίος έκανε και τρομερή επέμβαση σε σουτ του Λειβαδά στο 27’, αλλά στο 29’ έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του σε κόρνερ του Παπαδάκη, με το 0-1 να ήταν γεγονός! Ο Αρσενίου στο 32’ και ο Λειβαδάς στο 36’ είχαν ακόμα δυο καλές στιγμές για τα Σούρμενα, παρ’ ότι η Διάνα είχε την κατοχή, αλλά όχι το μυαλό και την ενέργεια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Γιάννης Κουσάνας έκανε πιο επιθετικό το σχήμα και στο 54’ είχε μοναδική ευκαιρία ο Ζώης με πλασέ μέσα από την περιοχή να μπλοκάρει ο Αθανασόπουλος στη γωνία. Οι αξιόλογες φάσεις ήταν λίγες, όμως εκατέρωθεν μπορούσαν να δημιουργηθούν επικίνδυνες καταστάσεις, όπως στο 78’. Ο Παπαντζίμας ανέτρεψε τον Μαρινάκη, δόθηκε πέναλτι και ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε την εκτέλεση του Λειβαδά στη γωνία. Ο πρώην εξτρέμ των «κυανέρυθρων» έτυχε θερμής υποδοχής και μάλιστα σε κάθε ευκαιρία, ενώ κλήθηκε να «καθαρίσει» το ματς. Ο χρόνος περνούσε και στο 90+5’ ο Πάνος Καζάκος σέντραρε από τα αριστερά, ο Σετελλάρι δεν υπολόγισε σωστά και ο Φάρος πλάσαρε από κοντά για το τελικό 1-1. Στη συγκεκριμένη φάση υπήρξαν και μερικές διαμαρτυρίες των Σουρμένων για επιθετικό φάουλ, αλλά δεν άλλαξε κάτι από τον κύριο Αλάμπεη.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αλάμπεης Γ., Μωϋσιάδης Β. - Σταυρόγλου

ΔΙΑΝΑ ΗΛ. (Γιάννης Κουσάνας): Θεοδωρόπουλος, Πανίδης (46’ Παπαδόπουλος), Ποντικάκος (63’ Καζάκος Π.), Νίκολι, Κουτσογκίλας Π. (63’ Κωνσταντινίδης) Μπαρδάκης, Σιδεράς (46’ Κατσιάνης), Παπαντζίμας, Ζώης, Φάρος, Γεωργιάδης.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Τάπραντζης): Αθανασόπουλος, Σούλκο, Κωνσταντινίδης, Γεσίλι, Σετελλάρι, Μαργαρίτης, Λάμτσαϊ (69’ Μαρινάκης), Παπαδάκης, Μακρυνόρης (61’ Αλεξανδράκης), Αρσενίου, Λειβαδάς.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35