social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γκολ ο Γκρέμπι και πρόκριση στους «16» για το Χαϊδάρι, 0-1 τον Αίαντα στον Ταύρο

Γκολ ο Γκρέμπι και πρόκριση στους «16» για το Χαϊδάρι, 0-1 τον Αίαντα στον Ταύρο

Δίκαιη νίκη με 0-1 και πρόκριση επί του Αίαντα Ταύρου για τον ΑΟ Χαϊδαρίου στο «Χάρης Παυλίδης» με το γκολ του Κλάους Γκρέμπι στο 71’.

Πολλές τελικές και υψηλή απόδοση από τους «κυανέρυθρους» παρά το εκτεταμένο ροτέσιον, ενώ ο Αγιαξ ήταν πιστός στο πλάνο του αμυντικά και είχε σε εξαιρετική μέρα τον Δημήτρη Τσιώση. Πλέον, το Χαϊδάρι θα περιμένει τον επόμενο αντίπαλο στους «16» του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Οι παίκτες του Γιάννη Σιλεβίστα μπήκαν με… φόρα στο πνεύμα του αγώνα και θα μπορούσαν να βρουν κάποιο τέρμα στα πρώτα 20 λεπτά. Έπειτα από κόρνερ του Αποστολόπουλου, ο Μπελέρης «άγγιξε» το γκολ με «καρφωτές» κεφαλιές στο 3’ και το 5’. Ενδιάμεσα ο Τσιώσης έδιωξε όμορφα την «οβίδα» του Αποστολόπουλου. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Μουκίδης, αλλά τα σουτ του (12’ & 16’) ήταν άστοχα. Σταδιακά οι γηπεδούχοι έπαιρναν μέτρα και ήθελαν να αξιοποιήσουν τις στατικές φάσεις, αλλά δεν άλλαξε κάτι ως την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Χαϊδαριώτες ανέβασαν την απόδοση τους και δοκίμασαν τα αντανακλαστικά του Τσιώση με τους Αποστολόπουλο, Αντούνιτς, Μουκίδη και Δάρρα ή την ετοιμότητα της άμυνας του Αίαντα είτε με σέντρες είτε με γρήγορους συνδυασμούς. Ποιος δεν είχε απειλήσει ως τότε; Ο Κλάους Γκρέμπι! Ο χαρισματικός επιθετικός αξιοποίησε την σέντρα του Μουκίδη όντας αφύλαχτος και με κεφαλιά υπέγραψε το 0-1 στο 71’ και την πρόκριση. Στα εναπομείναντα λεπτά, οι δυο ομάδες έψαξαν το γκολ, όμως η σπουδαιότερη στιγμή ήταν στο 88’ με τον Δράμη που σε κενή εστία δεν πλάσαρε όπως θα ήθελε.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χριστοδούλου Π., Μαρκαντωνάτος Σ. - Βαμβακάς Μ.

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Γιάννης Γαζής): Τσιώσης, Καλαμάτας, Τρακόσης, Μαλάκης (87’ Θαναηλάκης), Αθανασίου, Παπαευθυμίου, Κωνσταντινίδης (75’ Λευθεριώτης), Αντωνόπουλος, Βλασερός (46’ Κούντου), Δρίκος (75’ Χίος), Παπαδάκης (82’ Κολιός).

ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Γιάννης Σιλεβίστας): Καλαματιανός, Δάρρας, Καλογερόπουλος, Κατσάρας, Μπελέρης, Τσιούλος, Αρβανιτάκης (85’ Δράμης), Μουκίδης (85’ Ζίζηλας), Αντούνιτς (61’ Αργυρίου), Αποστολόπουλος (90’ Τσεμπερλίδης), Γκρέμπι (90’ Χρυσοστόμου).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35